Niksar Belediye Başkanı Özcan Aşure Dağıttı

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, Muharrem ayı dolayısıyla vatandaşlara aşure dağıttı.

Niksar Belediye Başkanı Özcan Aşure Dağıttı
  • 24 Eylül 2018, Pazartesi 13:29
Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, Muharrem ayı dolayısıyla vatandaşlara aşure dağıttı.
Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, Muharrem ayı dolayısıyla Niksarda beş bölgede düzenlenen programda ilçe sakinlerine aşure ikram etti. İlçe sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte vatandaşlara aşure ikramında bulunan Başkan Özcan, ilçe sakinlerinin Muharrem ayını ve Aşure gününü kutladı.
Başkan Özcan,Aşure, farklılıklarımıza karşı birlikteliğin, dayanışmanın, paylaşma ve hoşgörünün aynı kapta bir araya gelerek bolluk ve berekete dönüşmesinin simgesi olmuştur. Bereketin, hayrın, paylaşmanın, sevginin ifadesi Aşure gibi birliğimiz, beraberliğimiz daim olsun dedi.
Belediye ekiplerince Niksar Belediyesi önü, Cumhuriyet Meydanı, Saat Kulesi, Petrol Mevki ve Keşfi Meydanında aşure ikramı yapıldı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık