Nikahta Anneannesinin 62 Yıllık Gelinliğini Giydi

Çanakkalenin Biga ilçesinde yaşayan Elif Manav, anneannesinden kalan 62 yıllık ipek gelinlik ile ‘evet dedi.

Nikahta Anneannesinin 62 Yıllık Gelinliğini Giydi
  • 27 Eylül 2018, Perşembe 9:24
Çanakkalenin Biga ilçesinde yaşayan Elif Manav, anneannesinden kalan 62 yıllık ipek gelinlik ile ‘evet dedi.
23 yaşındaki gelin hemşire Elif Manav, Uzman Çavuş Ozan Yılmaz ile nikah masasına oturdu. Biga Belediye Başkanı İsmail Işıkın kıydığı nikah töreninde 62 yıl önce anneannesi 81 yaşındaki Emine Sevicinin düğününde giydiği gelinliği giyen Elif Manav duygulu anlar yaşadı.
1956 yılında giydiği gelinliği torununun üzerinde gören Emine Sevici ise nikahta duygulanarak ağladı. Sevici yaptığı açıklamada, Eskiden bu gelinlikler moda idi. Gelinliği komşum terzi Mukaddes üzerime göre dikmişti. Çok beğenerek giydim. 62 yıldır sandıkta durdu, ben onu çöpe atacaktım ama torunum beğenerek, nikahında giymek istediğini söyledi. Beni de çok mutlu etti dedi. Elif Manav ise, Anneannem eski kıyafetlerini kaldırırken annem, Elife bir gösterelim, ona göre atarız demiş. Annem gelinliği gösterdiğinde çok beğendim. Gelinliğin yanlarından biraz daraltıldığında tam üzerime göre oldu. Giydiğimde bende çok duygulandım. Anneannem de duygulandı, ikimizde ağladık. Anneanne ve torun uzun süre sarılarak duygusal anın keyfini çıkardık dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık