Niğde Belediyesiyle Parklar Daha Güvenli

Niğde Belediyesi kent genelindeki parklara güvenlik kamerası yerleştiriyor. Bu doğrultuda ilk uygulama İlhanlı Parkında başlatıldı.

Niğde Belediyesiyle Parklar Daha Güvenli
  • 03 Eylül 2018, Pazartesi 11:35
Niğde Belediyesi kent genelindeki parklara güvenlik kamerası yerleştiriyor. Bu doğrultuda ilk uygulama İlhanlı Parkında başlatıldı.
Parkları daha güvenli hale getirmeyi amaçlayan Niğde Belediyesi, özellikle çocukların daha çok zaman geçirdiği ve çocuk oyun gruplarının bulunduğu parkları, 7 gün 24 saat gözetleyecek kamera sistemleri kuruyor.
Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkanın talimatıyla Niğde Belediyesi tarafından parkların dört bir köşesini gören güvenlik kameraları kuruluyor.
Hemşehrilerinin huzur ve mutluluğunun kendileri için öncelikli olduğunu ifade eden Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan; “Daha yaşanabilir bir Niğde için gece gündüz çalışmalarımıza devam ediyoruz. Hizmet noktasında birçok ilki gerçekleştiriyor, önemli yatırımları şehrimize kazandırıyoruz. Tüm bu hizmet ve yatırımların yanı sıra vatandaşlarımızın huzur ve mutluluğu için imkanlarımız doğrultusunda çalışmalar yürütüyoruz. Bu kapsamda parklarımızı güvenlik kameralarıyla daha güvenli bir hale getirmeye çalışıyoruz” dedi.
Belediye Başkanı Özkan; “Parklarımızda çocuklarımızın güvende oynamaları ve ailelerin çocuklarını gönül rahatlığıyla parklara getirmesi amacıyla bir kamera sistemi kurduk. Bu sistemle parklarımız 7 gün 24 saat güvenlik kameralarıyla izlenecektir. Niğde Belediyesi olarak vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamak için il sınırlarımızda her türlü tedbir için destek vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.
Kurulan güvenlik kameralarından memnuniyetini dile getiren vatandaşlar ise Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkana teşekkürlerini iletiyor.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık