Niğde Belediyesi Türk Bayrağı Dağıttı

Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla esnafa Türk bayrağı dağıttı.

Niğde Belediyesi Türk Bayrağı Dağıttı
  • 29 Ekim 2018, Pazartesi 13:15
Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla esnafa Türk bayrağı dağıttı.
Esnafa ve vatandaşlara Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bayrak dağıtan Belediye Başkanı Rifat Özkan yaptığı açıklamada, Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun, Cumhuriyetin ilanının 95. yılı münasebetiyle düzenlenecek kutlama programlarının yanı sıra, Niğde Belediyesi olarak halkımıza Türk Bayrağı dağıtarak, caddelerimizin bayraklarla donatılmasını istedik dedi.
Niğde Belediyesi olarak milli ve dini bayramlarda her zaman duyarlı olduğunun altını çizen Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan; 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebeti ile esnafımıza ve vatandaşlarımıza bayrak dağıttık. Şanlı bayrağımızı her yerde gururla dalgalandırmaya devam edeceğiz. Her zaman olduğu gibi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı gibi önemli bir günde de her yerde bayrağımızı görmek istiyoruz. Bu kapsamda vatandaşlarımıza bayrağımızı dağıttık. Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyorum şeklinde konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık