Niğde Belediyesi 5 Ayda 40 Bin Ton Asfalt Sererek Rekor Kırdı

Niğde Belediyesi, sadece 5 ayda yaklaşık 40 bin ton asfalt dökerek tüm zamanların rekorunu kırdı.

Niğde Belediyesi 5 Ayda 40 Bin Ton Asfalt Sererek Rekor Kırdı
  • 07 Ağustos 2018, Salı 14:55
Niğde Belediyesi, sadece 5 ayda yaklaşık 40 bin ton asfalt dökerek tüm zamanların rekorunu kırdı.
Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan göreve geldiği günden bu yana belediyeciliğin her alanında olduğu gibi üstyapı olarak asfaltlama sezonunda da rekor kırdı. Yollar, cadde ve sokaklara toplam 40 bin ton asfalt döküldü.
Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan asfaltlama çalışmasının son 5 ayda sürekli artan bir trend yakaladığını belirterek; “Niğde Belediyesi olarak sadece 5 ayda Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz, yaklaşık 40 bin ton asfalt çalışması yaparak tüm zamanların rekorunu kırmış oldu” dedi.
Çalışmaların sürekli artarak devam edeceğini ve Niğdede asfaltsız tek bir sokak kalmayacağını ifade ederek; “Niğdemizi modern ve marka bir şehir haline getirmek için tüm ekiplerimizle birlikte gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şehrimizi daha yaşanabilir hale getirmek için ve halkımızın yaşamını kolaylaştıracak çalışmalara devam ediyoruz diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık