Niğde Belediye Başkanı Özkandan Hastane Yolu Açıklaması

Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan Özbelde Mevkii hastane civarında yapılan MEDAŞ elektrik çalışmasıyla ilgili açıklamada bulundu.

Niğde Belediye Başkanı Özkandan Hastane Yolu Açıklaması
  • 04 Eylül 2018, Salı 12:31
Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan Özbelde Mevkii hastane civarında yapılan MEDAŞ elektrik çalışmasıyla ilgili açıklamada bulundu.
Başkan Özkan; “Hastanede yıllardır yaşanan elektrik kesintilerinin artık çözüme kavuşması ve hastalarımızın tedavi için geldikleri hastanede sorunla karşılaşmaması için elektrik hattının yenilenmesine katkı sağlayarak yolların kazılmasına izin verdik. Çünkü hastanede ki yıllardır yaşanan elektrik kesintilerine müsaade edemeyiz artık. Can her şeyden kıymetlidir, insanımızın sağlığını düşünmemiz kadar doğal bişey ve önemli bir konu yoktur” dedi.
Vatandaşın elektrik kullanımında kesinti olmadan çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını söyleyen Belediye Başkanı Rifat Özkan; “Hastane önündeki çalışma bir ihtiyaçtan doğuyor. Vatandaşlarımızın, özellikle hastanemizin cihazlarını da çalışmasını sekteye uğratacak sık sık elektrik kesimleri oluyordu. MEDAŞla görüştüğümüzde oradaki kablo ve bağlantı sistemlerinin yeniden modernize edilmesi gerektiği, yer altına alarak daha güçlü kablolarla donatılması gerektiğini söylediler. Özbeldede özellikle kapalı pazaryerimizden eski Fertek Yolu güzergahına kadar MEDAŞ çalışmasına bizde belediye olarak müsaade ettik ve yardımcı oluyoruz” dedi.
Göreve geldiğimizde vatandaşımıza söz verdiğimiz gibi şehrin gece aydınlatılması için çalışıyoruz
Belediye Başkanı Özkan; “Aydınlatmalar, direkler yaptırıyoruz. Bu direklerinin tamamını belediye olarak biz karşıladık. MEDAŞa biz verdik ki bir an önce bunlar bitsin de daha iyi aydınlatılmış bir caddeye kavuşalım diye. Çalışmalar tamamlanır tamamlanmaz hemen arkasından asfaltlama ve kaldırım çalışmalarını devam ettireceğiz. Halkımızın elektrik kullanımında kesinti olmayacak. Bunu yaparken de halkımızın günlük yaşam durumunu çok tedirgin etmeden en kısa süre içerisinde bitirmenin gayreti içinde olacağız. Trafik akışının engellenmesi aksaması söz konusu olmadan hizmetler kısa sürede tamamlanacak” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık