Nezaket Okulunda Drama Eşliğinde Konuşma Ve Dinleme Adabı Eğitimi

Pursaklar Belediyesi Nezaket Okulu Merkez Şubesindeki öğrenciler drama eşliğinde güzel konuşma ve dinleme adabı eğitimi aldı.

Nezaket Okulunda Drama Eşliğinde Konuşma Ve Dinleme Adabı Eğitimi
  • 24 Ekim 2018, Çarşamba 11:19
Pursaklar Belediyesi Nezaket Okulu Merkez Şubesindeki öğrenciler drama eşliğinde güzel konuşma ve dinleme adabı eğitimi aldı.
Pursaklar Belediyesi Nezaket Okullarında etkin ve verimli eğitim hizmeti devam ediyor. 4 ila 6 yaş arasındaki çocuklar, aldıkları adab-ı muaşeret eğitimleri ile kısa sürede toplumda fark edilir hale geliyor. Bu eğitimleri tiyatro, ortaoyunu, drama gibi sanatsal faaliyetlerle destekleyen eğitmenler, çocukların düş gücünü geliştirmeye katkı da sunuyor. Pursaklar Belediyesi Nezaket Okulu Merkez Şubede ana dili etkinliği, güzel konuşma ve dinleme adabı drama eşliğinde anlatıldı.
Önemli bir öğrenme yöntemi olan drama aracılığıyla çocuklar, olayları ve bunların arasındaki bağlantıyı kolayca öğrenebiliyor. Bu da çocukların problem çözme yeteneğini geliştirerek beceri kazanmasını sağlıyor. Uzmanlar, drama ile çocukların kendilerini daha iyi tanıdığını ve özgüven kazandıklarını belirtiyor. Ayrıca çocukların özel ilgi alanlarının tespit edilmesine de yardımcı olan drama ile öğrencilere yeni bir bakış kazandırılıyor. Pursaklar Belediyesi de 2011den beri binlerce çocuğa Nezaket Okullarında adab-ı muaşeret eğitimi vererek geleceğin ‘nezaket elçilerini yetiştiriyor.
Çocukların aldığı eğitimleri takdir eden aileler, Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetine ilçeye bu hizmeti kazandırdığı için teşekkür ettiler.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık