Neso Başkanı Ömer Özelden Dolar Tepkisi

Mardinin Nusaybin ilçesi Esnaf ve Sanatkarlar Odası (NESO) Başkanı Ömer Özel, yaptığı açıklamayla ABD Başkanı Donald Trumpa tepkisini gösterdi.

Neso Başkanı Ömer Özelden Dolar Tepkisi
  • 13 Ağustos 2018, Pazartesi 18:02
Mardinin Nusaybin ilçesi Esnaf ve Sanatkarlar Odası (NESO) Başkanı Ömer Özel, yaptığı açıklamayla ABD Başkanı Donald Trumpa tepkisini gösterdi.
Son günlerde Türkiye üzerinde oynanan oyunlara şiddetle karşı durduklarını belirten Özel, açıklama öncesinde elindeki doları yırtarak tepki gösterdi. Özel, “15 Temmuz darbe girişiminde millet olarak dimdik durduk, şimdi de ekonomi darbesi karşısında da dimdik duracağız. Son günlerde üst üste rekor tazeleyen dolara karşı Nusaybin halkı ve Nusaybin esnafının birleşmesi gerekiyor. Nusaybinli esnaf kardeşlerimizin kendi iş yerlerinde dolarla alışverişi yasaklaması gerekiyor. Amerikaya karşı en başta Nusaybin Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak, hepimiz tüm dünyaya vatanseverliğimizi ve Türkiyenin tek yürek olduğunu bir kez daha gösterelim. Bu süreçte halkımızdan, esnaflarımızdan ve diğer STKlardan da aynı desteği bekliyoruz. Çünkü bu bir memleket meselesidir. Vatandaşın, özellikle bu kritik süreçte dövize karşı mesafeli duruşu, ülke ekonomisi açısından bu kadar önemli olduğu kadar bu kampanyanın yaygınlaştırılması için tüm halkımıza esnafımıza da büyük görev düşüyor. Bu süreçte halkın iş yeri kiralarını döviz kurundan değil TL üzerinden almaları ve bu hassasiyeti göstererek birlik ve beraberliğini koruması gerekmektedir. ABD Başkanı Trumpın Türkiyeye karşı yapıcı olmayan tutumlarını şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık