Nazilli Belediyesinden Çalışanlarına Bir Fırsat Daha

Nazilli Belediyesi ile Moda Dil Akademisi arasında protokol imzalandı.

Nazilli Belediyesinden Çalışanlarına Bir Fırsat Daha
  • 26 Temmuz 2018, Perşembe 13:21
Nazilli Belediyesi ile Moda Dil Akademisi arasında protokol imzalandı.
Protokole göre, Nazilli Belediyesinde görevli tüm personel ve birinci derece yakınları, Moda Dil Akademisi tarafından verilen dil eğitimlerinden indirimli olarak faydalanabilecek.
Nazilli Belediyesi, çalışanlarının indirimli olarak dil eğitimi alabilmesi için Moda Dil Akademisi ile protokol imzaladı.
Yabancı dil eğitiminin gerekliliğine dikkat çeken Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Belediye personelimiz ve yakınlarının dil eğitimlerinin sağlanması ve geliştirilmesi için böyle bir protokole imza attık. Hem kişisel gelişim hem de kariyer noktasında yabancı dil bilmek büyük önem taşıyor. Moda Dil Akademisi ile imzaladığımız protokol kapsamında çalışanlarımız indirimli olarak eğitim alabilecek” diye konuştu.
Başkan Alıcıka eğitim alanında göstermiş olduğu duyarlılık nedeniyle teşekkür eden Moda Dil Akademisi kurucuları Mehmet Alper Ezen ve Zafer Keskin, “Nazillide yeni açılmış olan bir dil kursu olarak çağın gerektirdiği en yeni metodu uygularken, Nazilli Belediyemizin kaynaklara daha etkin bir şekilde ulaşıp gerek Nazilli halkına gerek Nazillideki öğrencilerimize küresel düzeyde hizmet sunabilmesine bu en yeni metotla yardımcı olmayı en asli görevimiz edindik. Bu bağlamda kaliteli kadromuzla birlikte gerek Nazilli Belediyesi personellerini gerek personel yakınlarını küresel düzey çizgisinden koparmamak adına elimizdeki bütün kaynakları belediyecilik alanında servis ettik. İlke edindiğimiz bu çağdaş metodumuzu belediyemizin en büyük destekçisi olduğu Nazilli İİBFnin tüm öğrencilerinin de dil eğitimini üstlenerek taçlandırdık. Nazilli Belediyemizin eğitim alanındaki bu duyarlılığı karşısında üretkenliğimizi daha da arttırıp güzel işler başarılabileceğinin bilinci ile herkesi Nazilli Moda Dil Akademisi yabancı dil kursuna bekliyoruz” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık