Nazilli Belediyesi Üst Yapıda Hız Kesmiyor

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Zafer Mahallesi genelinde yol yapım, bakım, onarım ve parke taşı döşeme çalışmalarına başladı.

Nazilli Belediyesi Üst Yapıda Hız Kesmiyor
  • 12 Eylül 2018, Çarşamba 12:14
Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Zafer Mahallesi genelinde yol yapım, bakım, onarım ve parke taşı döşeme çalışmalarına başladı.
İlçe genelinde sürdürdüğü yol yapım çalışmaları ile halkın takdirini kazanan Nazilli Belediyesi, Zafer Mahallesi 4 Sokakta parke taşı döşeme çalışmalarına başladı. Sağlık Caddesinden Mehmet Özalp Bulvarına kadar tahrip olan asfalt yol, iş makineleri ile kazınarak tesviye çalışmaları yapıldı.
İlk etapta yaklaşık 10 bin metrekare alanda parke taşı döşeme çalışması yapılacağını belirten Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “İlçe genelinde yürüttüğümüz yol çalışmalarımıza hızlı bir şekilde devam ediyoruz. Zafer Mahallemizde ilk etapta Mehmet Özalp Bulvarından 61 Sokaka kadar olan 450 metre uzunluk ve 6 metre genişlikteki yol ile Muammer Hastepe Caddesi üzerindeki 1070 metre uzunluktaki yolda parke taşı döşeme çalışmalarımız sürüyor” diye konuştu.
Yaya ve araç trafiğini aksatmamak için etaplar halinde çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Başkan Alıcık, “Nazilli Belediyesi olarak görev ve sorumluluk alanımız içerisinde bulunan tüm mahallelerimize hizmet götürdük. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için başladığımız tüm projeleri en kısa sürede tamamlayıp hizmete açtık. Merkez mahallelerimizden en uzak köylerimize kadar ulaştık, yatırım yaptık. Geçen 9 yılda ilk günkü enerjimiz ve heyecanımızla hizmet ettik. Nazillimize kazandıracağımız daha çok güzel hizmetlerimiz olacak” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık