Nazilli Belediyesi Projeleri Hayata Geçiriyor

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcıkın talimatları ile Yeşil Mahalle 1111 Sokakta bulunan 200 metrekare alanda yapımına başlanan taziye evi çalışmaları sürüyor.

Nazilli Belediyesi Projeleri Hayata Geçiriyor
  • 03 Eylül 2018, Pazartesi 12:20
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcıkın talimatları ile Yeşil Mahalle 1111 Sokakta bulunan 200 metrekare alanda yapımına başlanan taziye evi çalışmaları sürüyor.
Etüd Proje Müdürlüğü tarafından projelendirilen ve Fen İşleri Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz ay yapımına başlanan taziye evi inşaatında incelemelerde bulunan Başkan Alıcık, “Yaklaşık 200 metrekare alanda tek katlı olarak tasarlanan taziye evimizin içerisinde oturma alanı, mescit, servis alanı, kiler, bay ve bayan WC mevcut. Allahın izniyle taziye evimiz 2018 yılı içerisinde faaliyete geçmiş olacak. Bu sayede vatandaşlarımız taziyelerini rahatlıkla kabul edebileceği bir alana kavuşacak” ifadelerini kullandı.
Mahalle sakinleri ile sohbet eden Alıcık, 2009 yılından bu yana söz verdikleri projeleri hayata geçirmekle kalmadıklarını ve ilçe genelinde birçok önemli işe imza attıklarını belirterek, “ Özellikle vatandaşlarımızın bir araya geldiği sosyal kullanım alanları Nazillimiz için büyük önem taşıyor. Gelenek ve göreneklerimizi yaşatmak, bizi biz yapan değerlere sahip çıkmak gerekiyor. Bu anlayışla ilçemizin geleceğini planladık ve her zaman var gücümüzle çalıştık. Alt yapıdan üst yapıya, sosyal ve sportif faaliyetlerden sağlığa kadar pek çok alanda ilçemizin ihtiyacı olan tesis ve faaliyeti hayata geçirdik. Günümüz şartlarına uygun, sosyal belediyecilik anlayışıyla bağdaşan araştırma ve çalışmalarımıza her gün bir yenisini ekleyerek vatandaşlarımızın hizmetine sunduk” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık