Müzik Okulu İlk Dersine Başladı

Safranbolu Belediyesine bağlı Safranbolu Kültür Eğitim Merkezi (SAKEM) bünyesinde açılan Müzik Okulu ilk dersine başladı.

Müzik Okulu İlk Dersine Başladı
  • 09 Temmuz 2018, Pazartesi 15:08
Safranbolu Belediyesine bağlı Safranbolu Kültür Eğitim Merkezi (SAKEM) bünyesinde açılan Müzik Okulu ilk dersine başladı.
Çocukların sanatsal becerilerini arttırmak ve kaliteli vakit geçirmelerini sağlamak için Perşembe Pazarı Belediye Nikah Salonunun alt katında açılan Müzik Okulunun ilk dersi gitar oldu.
Toplumda eğitimli ve bilinçli bireylerin yetiştirilmesine katkı sağlamak amacı ile SAKEMde yüzlerce kursun açıldığını, özellikle çocukların sanatsal becerilerinin geliştirilmesine destek olmak için yeni uygulamalar başlattıklarının ifade eden Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, “Çocuklarımızın birçok alanda geliştirmeye gayret gösteriyoruz, istiyoruz ki müziğe veya başka alanlara ilgi duyan çocuklarımız hiçbir şeyden eksik kalmasınlar. SAKEMde müzik alanlarında zaten eğitim veriyorduk fakat bunu bir yerde toplayarak çocuklarımızın daha verimli eğitim almalarını sağlamaya çalışacağız. Müzik Okulumuz tüm Safranboluya ve çocuklarımıza hayırlı olsun.” dedi.
Eğitimin yaşam boyu devam ettiği algısını güçlendirerek katılımı artırmak, eğitime yatırım yaparak bireyi üretken kılmak amacıyla SAKEMde kurs eğitimleri devam ediyor.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık