Müzik Akademisinin Yeni Öğrencileri Belli Oldu

Küçükçekmece Belediyesi Müzik Akademisi yeni öğrencilerini belirledi.

Müzik Akademisinin Yeni Öğrencileri Belli Oldu
  • 27 Eylül 2018, Perşembe 10:24
Küçükçekmece Belediyesi Müzik Akademisi yeni öğrencilerini belirledi.
Müzik alanında geleceğin sanatçılarını yetiştirmeyi amaçlayan Küçükçekmece Belediyesi Müzik Akademisi yeni öğrencilerini belirledi. Akademi binasında gerçekleşen Müzik Akademisi giriş sınavlarında bu yıl rekor sayıda öğrenci ter döktü.
Toplam 650 öğrencinin başvurusuyla gerçekleşen sınavlarda öğrenciler hünerlerini sergiledi. Piyano, Keman, Gitar, Bağlama ve Perküsyon branşlarında 52 öğrenci başarı göstererek, akademiye girmeye hak kazandı.
Küçükçekmece Belediyesi Müzik Akademisi, müziğe tutkun gençleri,konservatuvara girmeleri için yetiştirerek, gelecekte ulusal ve uluslararası alanda profesyonel müzisyen olmalarını amaçlıyor. Müzik Akademisinde öğrenciler, müziğin pek çok dalında profesyonellerden eğitim alıyor.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık