Müziğin Yıldızları Eskişehirde Buluşuyor

Türk müziğinin yıldız isimleri, Eskişehirde bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek ‘Milyonfestte bir araya gelecek.

Müziğin Yıldızları Eskişehirde Buluşuyor
  • 20 Eylül 2018, Perşembe 13:43
Türk müziğinin yıldız isimleri, Eskişehirde bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek ‘Milyonfestte bir araya gelecek.
Geçen Mayıs ayında düzenlenen ve binlerce gencin doyasıya eğlendiği “EskiFest” in ardından 27-30 Eylül tarihleri arasında bir kez daha MilyonFest Eskişehir‘i gerçekleştiriyor.
Bir önceki etkinlikte yoğun yağışın ardından çamurdan korunmak için kendilerini poşetlere sarararak doyasıya eğlenen katılımcılar renkli görüntülere sahne olarak hafızalarda yer etmişti. Yağmurlu hava ve yoğun fırtınaya rağmen konser alanını terk etmeyen binlerce gence ev sahipliği yapan EskiFest yurt dışındaki dev festivalleri aratmamıştı.
Umut Kuzey öncülüğünde gerçekleştirilecek festival, bir kez daha Türk rock müziğinin sevilen isimlerini müzikseverlerle buluşturacak. Athenadan Pentagrama; Şebnem Ferahtan Mangaya; MFÖden Selda Bağcana; Teomandan Hayko Cepkine pek çok isim Eskişehir Mola Tesislerinde sahne alacak.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık