Mustafakemalpaşada Tatlıtop Rüzgârı

Bursanın Mustafakemalpaşa ilçesinde TATLITOP Basketbol Şöleni başladı.

Mustafakemalpaşada Tatlıtop Rüzgârı
  • 19 Temmuz 2018, Perşembe 14:37
Bursanın Mustafakemalpaşa ilçesinde TATLITOP Basketbol Şöleni başladı.
Her yaştan sporcuyu çeyrek yüzyıldır parkede buluşturan TATLITOP, 26. defa kapılarını açtı.
Mustafakemalpaşa Belediyesinin organizasyonuyla Belediye Spor, Biz Olalım Spor ve Çimen Spor kulüplerinin katkılarıyla tertiplenen turnuvaya bu yıl, 20si kız, 35i erkek toplam 55 takım katıldı. 13 Temmuzda Sırmalar Spor Kompleksinde başlayan müsabakalarda bugüne kadar 60 maç geride kalırken, nefes kesen mücadelelerin yaşandığı turnuvada 8 kategoride 240 sporcu kupa için parkeye çıktı.
Marka turnuvaya katılan takımlara başarılar dileyen Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, uzun soluklu bir spor etkinliğini devam ettirmekten memnuniyet duyduklarını söyledi.
TATLITOPun ev sahibinin bu organizasyona katılan sporcular ve destekleyenler olduğunu belirten Başkan Kurtulan, “Her yaştan sporcumuz parkede hünerlerini gösterirken aynı zamanda bu turnuvaya nasıl sahip çıktıklarını gösteriyor. Bu yıl da büyük iştirâk olmasından dolayı mutluyuz. Çocuklarımız ve gençlerimiz bizim için önemli” dedi.
Tek pota altında oynanan 26. TATLITOP Basketbol Şöleni, her gün saat 18.00da başlayan müsabakalarla 22 Temmuza kadar devam edecek.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık