Mustafa Sarıgül: “Herkes Vana Gelmeli”

İstanbul Şişli Belediyesi Eski Başkanı Mustafa Sarı, Vanın adeta bir turizm cenneti olduğunu belirterek, “Bu dünya harikası yerleri herkesin gelip görmesi lazım” dedi.

Mustafa Sarıgül: “Herkes Vana Gelmeli”
  • 04 Temmuz 2018, Çarşamba 9:59
İstanbul Şişli Belediyesi Eski Başkanı Mustafa Sarı, Vanın adeta bir turizm cenneti olduğunu belirterek, “Bu dünya harikası yerleri herkesin gelip görmesi lazım” dedi.
CHP Van Milletvekili Adayı Fahrettin Çuyrakın oğlunun nikah törenine katılmak için Vanda bulunan Mustafa Sarıgül, Edremit ilçesinde kahvaltı yaptıktan sonra Akdamar Adasına geçti. Adayı ve içerisinde bulunan kiliseyi gezen Sarıgül, inanç turizminin Van için önem arz ettiğini söyledi. Belediye başkanlığı yaptığı dönemde ayin için Akdamar Adasına gelen Ermeni vatandaşlarına destek olduğunu ifade eden Sarıgül, burada Ermeni Patriği Aram Ateşyan ile telefon görüşmesi de yaptı. Ateşyandan 9 Eylülde yapılacak ayin için davet alan Sarıgül, seve seve gelebileceğini söyledi. Mustafa Sarıgül, “Herkes Vanı ve bu dünyaca ünlü adayı ziyaret etmelidir. Sadece özel günlerde değil. Ben sizlerin aracılığıyla bütün dünyaya ve Türkiyeye sesleniyorum, Türkiyeye mal olmuş ünlüler, turizm sevdalıları buraya gelmelidir. Görüyoruz ki bu güzelliklerin dünyada eşi ve benzeri yok. Vanı beklediğimden çok güzel gördüm. Adeta bir turizm cenneti. Bu dünya harikası yerleri gelip görmek lazım. Herkes Vana gelmeli. Çok güzel duygularla Vandan ayrılıyorum. Şahsıma büyük misafirperverlik örneği gösterdiler. Gerek çok sevdiğim dava arkadaşım Fahrettin Çuyraka ve adım attığım her yerde beni bağırlarına basan kadirşinas Van halkına sonsuz teşekkürler ediyorum” dedi.
Buradaki dilek kuyusunun başına da geçen Sarıgül, dilek tuttu. Sarıgül, “Allah, insanları kuru iftiradan korusun, üzerimizde dolaşan her türlü fitne ve beladan bizleri muhafaza etsin” temennisinde bulundu.
Sarıgül, daha sonra beraberindekilerle adadan ayrıldı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık