Muşta Malazgirt Zaferi İçin Hazırlıklar Sürüyor

AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, Malazgirt Zaferi Kutlamaları için hazırlıkların devam ettiğini ve Muşa gelecek olan misafirleri Evimiz evinizdir sloganı ile sorunsuz bir şekilde karşılayarak misafir edeceklerini söyledi.

Muşta Malazgirt Zaferi İçin Hazırlıklar Sürüyor
  • 23 Ağustos 2018, Perşembe 13:58
AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, Malazgirt Zaferi Kutlamaları için hazırlıkların devam ettiğini ve Muşa gelecek olan misafirleri Evimiz evinizdir sloganı ile sorunsuz bir şekilde karşılayarak misafir edeceklerini söyledi.
Muşta geçen yıl ilki gerçekleştirilen Malazgirt Zaferi Kutlamalarının 2.si için çalışmalar aralıksız sürüyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın 26 Ağustosta Malazgirtte katılacağı kutlamalar için tüm hazırlıklar neredeyse sona geldi. Kentteki gazetecilerle bir araya gelen AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek ve AK Parti İl Başkanı Rahmetullah Yaktı, Malazgirt kutlamaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın talimatı üzerine yeni tören alanını hazır hale getirdiklerini ifade eden Şimşek, Bundan 946 yıl önce Sultan Muhammed Alparslan ve kutlu askerleri Anadoluya giriş kapısı olan Malazgirtteki üstün gayretleri ile birlikte bu topraklarımıza kardeşliği, medeniyeti, ümmeti yaymışlardır. O günden bu yana biz bu topraklarda Kürtüyle, Türküyle, Arapıyla, Çerkeziyle kardeşçe yaşayıp buraları kendimize yurt edinmişiz ve o günden bu yana barış içerisinde yaşıyoruz. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Tabi bu tarihimizi son 2 yıldır özellikle liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğanın talimatı üzerine kendi himayelerinde geçen yıl ilkini gerçekleştirmiş olduğumuz kutlama görkemli bir şekilde kutlandı. Bu sene Cumhurbaşkanımızın emri üzerine yeni tören alanlarımızda bitti ve çok güzel bir tören alanı hazırlandı. İnşallah 26 Ağustosta bütün Türkiye ve Muş halkı orada olacaktır. Bize yakışır bir şekilde misafirlerimizi de karşılayıp misafir edip, yolcu edeceğiz. İnşallah kazasız, belasız güzel bir kutlama olacaktır. Bu sene daha sevinçliyiz daha huzurluyuz. Geçen yıla göre de daha da hazırlıklıyız. Sivil toplum örgütlerimizle, köylülerimizle, basınımızla, bürokrasimizle, siyasetçilerimizle herkes el ele verip misafirlerimizi karşılamak üzere gayret ediyoruz dedi.
Evimiz evinizdir
Muşa gelecek olan misafirler için yurt, pansiyon, otel ve birçok alanda konaklama imkanı sunacaklarını ifade eden Şimşek, Bu sene özellikle Malazgirt tören alanına taşımaları ücretsiz yapıyoruz. İlimizdeki bütün pansiyonlar dahil olmak üzere yurtlarımız, pansiyonlarımız, otellerimiz, misafirhanelerimiz, hatta kendi evlerimiz misafirlerimize açıktır ve ücretsizdir. Bunu da buradan duyurmak istiyoruz. Dışarıdan misafirlerimiz geldiğinde kesinlikle hiçbir sıkıntı olmayacaktır. O konuda bu teminatı verebiliriz. Yeter ki bize, bürokrasiye ulaşılsın. İl ve ilçelerimizdeki pansiyonlarımız başta olmak üzere misafirlerimizi baş tacı ediyoruz. Sloganımız Evimiz evinizdir bununla müştereklendirip el ele verip 26 Ağustosu canı gönülden rahat kutlamayı düşünüyoruz. Tüm halkımızı 26 Ağustosta Malazgirtte görmeyi istiyoruz diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık