Müsiad Muğladan ‘Yeni Türkiye İçin Muğla Yol Açık Semineri

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği tarafından düzenlenen ve konuşmacı olarak Dr. Şaban Kızıldağın katıldığı ‘Yeni Türkiye için Muğla Yol Açık semineri Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi salonunda düzenlendi.

Müsiad Muğladan ‘Yeni Türkiye İçin Muğla Yol Açık Semineri
  • 29 Eylül 2018, Cumartesi 2:09
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği tarafından düzenlenen ve konuşmacı olarak Dr. Şaban Kızıldağın katıldığı ‘Yeni Türkiye için Muğla Yol Açık semineri Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi salonunda düzenlendi.
Seminerin açılışında konuşan MÜSİAD Muğla Şube Başkanı Sezgin Bayhan, “Amacımız bölgemizi evrensel değerleri koruyan bölgesinde etkin, dünyada saygın, sosyal, kültürel, ekonomik ve teknolojik anlamda kalkınmasını sağlamaktır. Bölgemizin en önemli potansiyeli olan tarım, turizm ve madencilik ile ilgili birçok alanda iş adamlarımızın yurt içinde ve yurt dışında değişik toplantılar ile temaslarını arttırarak iş yapma kapasitelerini yükseltmek için çalışıyoruz. Ülkemizin ekonomik olarak dış güçler tarafından zor duruma düşürülmesine yönelik üzerimize büyük görevler düşüyor” dedi.
İletişim Uzmanı Dr. Şaban Kızıldağ, her insanın ödüllü bir filmi içinde barındırdığını, fakat kendi filminin içinde ‘yan karakter rolünü üstlendiğini söyledi. Kızıldağ, “Erteleme, yola çık, çünkü yol açık diyorum. Hep aynı pozu verdiğin fotoğraftan çık diyorum. Muğla bugün turizm olarak iyi bir fotoğraf. Fakat bu fotoğrafın dışında da güzel, başarılı fotoğraflar çekmek lazım. Ekonomi alanında ülke olarak verdiğimiz mücadele ortada. Bizlerin ‘Bu vakitten sonra ne olacak ki bahanesinden çıkması lazım. Bu ülkede en çok ‘elimizden tutan olmadı bahanesinin arkasına sığınılarak üretmekten, gelişmekten vazgeçildi. ‘Elimden tutan olmadı mazeretinden çık diyorum. Üretmediğimiz, gelişmediğimiz ve kendimize güvenmediğimiz her an aleyhimize işliyor. Dünyanın hiçbir yerinde vatanı uğruna tankların altına yatacak kadar cesaretli insanlar yok. Emin olun. Bugün bu cesaretimizi ekonomik alana, kültürel alanda, eğitim alanında da kullanmalıyız. Yüzüncü yılda 2023e, bininci yılda 2071e çıkmak için hasar tespit tutanakçısı olmaktan çıkıp, hasarı gideren mal sahibi olmak lazım. Türkiye hepimizin” dedi.
Kızıldağ, seminere katılımcılara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın sık sık dille getirdiği “Dünya 5den büyüktür” sözünü hatırlatarak, “Sayın Cumhurbaşkanımız Türkiyeyi başkalarının gözüyle seyretmekten çıktı. Bu sayede teknoloji alanında, ekonomi alanında milli üretimlerimiz ortaya çıktı. Dünyanın beşten büyük olduğunu ispatladı” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık