Muş Belediyesinden Cami Avlularına Tente

Muş Belediyesi, ihtiyaç duyulan camilerin avlularına tente yaparak önemli bir çalışmaya daha imza attı.

Muş Belediyesinden Cami Avlularına Tente
  • 09 Ağustos 2018, Perşembe 17:00
Muş Belediyesi, ihtiyaç duyulan camilerin avlularına tente yaparak önemli bir çalışmaya daha imza attı.
Merkezdeki camilerin halılarını yıkayıp temizliklerini yaparak önemli bir eksikliği gideren Muş Belediyesi, şimdi de cami avlularına tente kuruyor. Cami cemaatinin ve vatandaşların ibadetlerini yerine getirirken yazın güneşten, yağışlı havalarda ise yağmurdan korunması amacıyla cami avlularına kurulan tenteler, vatandaşlar tarafından takdir edildi.
Yeni Camiinin avlusuna kurulumu yapılan tenteleri inceleyen Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, o sırada ibadetini yapmak üzere camiye gelen vatandaşlarla da hasbıhal etti. Yapılan hizmetten dolayı Başkan Asyaya teşekkür eden vatandaşlar, özellikle taziyelerde bu konuda ciddi sorunlar yaşandığını ifade ettiler.
Belediye Başkanı Asya, camilerde tespit edilen eksikliklerin belediye olarak giderilme noktasında ellerinden gelenin fazlasını yapmaya çalıştıklarını söyledi. Halktan gelen talepleri yerine getirmeye gayret gösterdiklerini belirten Başkan Asya, “Cami avlularında güneş gören noktalara yerleştirilen tenteler sayesinde cami cemaati ve vatandaşlar yazın güneşten, yağışlı havalarda ise yağmurdan korumuş olacak. Yeni Camimizde ilkini kurarak bu ihtiyacı giderdik. Belediye olarak bu gibi hizmetlerimiz diğer camilerimizde de devam edecektir” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık