Murzioğlu: Üretime Odaklanmak Zorundayız

24 Haziran seçimlerinin vatana ve millete hayırlı olması temennisinde bulunan Samsun Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, yeni dönemde üretime odaklanılması gerektiğini belirtti.

Murzioğlu: Üretime Odaklanmak Zorundayız
  • 27 Haziran 2018, Çarşamba 18:19
24 Haziran seçimlerinin vatana ve millete hayırlı olması temennisinde bulunan Samsun Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, yeni dönemde üretime odaklanılması gerektiğini belirtti.
Samsun TSO Haziran Olağan Meclis Toplantısı Davut Altan Meclis Toplantı Salonunda yapıldı. Toplantının başında kısa bir konuşma yapan TSO Meclis Başkanı Haluk Akyüz, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinin Türkiyeye hayırlar getirmesini diledi.
Toplantıya katılan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 24 Haziran seçimlerini değerlendirdi. Köktaş, yaptığı konuşmada iş adamlarına yönelik; üretimi artıracak, yeni istihdamlar sağlayacak ve ihracatı artıracak uzun vadeli yeni projeler yapmalarını önerdi.

Geleceğin büyük Türkiyesini inşaa etme zamanıdır
Meclis toplantısında konuşan Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Türkiye güçlü ve sağlam bir demokrasi geleneğine sahip olduğunu bir kez daha gösterdi. Yüksek bir katılım oranı ile gerçekleştirilen genel seçimlerde, Türk milleti iradesini sandıkta göstermiş oldu. Seçimlerde gösterdiği başarı ile milletimizin teveccühünü bir kez daha kazanan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakını huzurlarınızda tebrik ediyorum. Samsunumuzu Mecliste temsil edecek tüm milletvekillerini tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Yeni dönem sistemi, ülkemizde istikrar ve güvenin daha da güçlenmesi açısından büyük bir fırsattır. Türkiyenin son yıllarda elde ettiği tüm kazanımlarının temelinde güven ve istikrar yatmıştır. Dolayısıyla önümüzdeki yeni dönemde bu güven ve istikrarın yeni bir sıçrama gerçekleştirmesi mümkündür. Ülkemizde son 3 yılda 4 farklı seçim süreci yaşanmıştır. Artık ekonomiye, reformlara odaklanarak geleceğin büyük Türkiyesini inşa etme zamanıdır. Ancak üreterek, katma değer yaparak, ihracat yaparak hedeflerimizi belli bir seviyeye ulaştırabiliriz. Bunun için hep birlikte üretime odaklanmak zorundayız dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık