Muratpaşalılar Falez Plajlarına Destek Verdi

Muratpaşa, falez kıyı bandında hizmete açtığı mavi bayraklı plajlar nedeniyle hakkında İçişleri Bakanlığınca soruşma izni verilen Belediye Başkanı Ümit Uysala sahip çıktı.

Muratpaşalılar Falez Plajlarına Destek Verdi
  • 29 Haziran 2018, Cuma 13:59
Muratpaşa, falez kıyı bandında hizmete açtığı mavi bayraklı plajlar nedeniyle hakkında İçişleri Bakanlığınca soruşma izni verilen Belediye Başkanı Ümit Uysala sahip çıktı.
Muratpaşa Belediyesinin bugün 4ünde mavi bayrağın dalgalandığı falez plajları, Başkan Ümit Uysalın 2 yıllık yoğun mücadelesi sonunda geçen yıl hizmete açıldı. Antalya Kültür ve Tabiat Varlıkları Koruma Bölge Komisyonundan alınan izin ve onaylar doğrultusunda falez kıyı oluşumuna zarar vermeden gerçekleşen çalışma sonucunda plajlar sadece Muratpaşa sakinlerinin değil, Antalyanın gözdesi oldu.

Mavi bayraklı plajlar
Antalyanın falezlerden Akdenizin mavilikleriyle buluştuğu plajlar daha ilk yılında müdavimlerini oluşturan tertemiz suları, çevreye duyarlı tesisleri ve ziyaretçilerinin rahatı için sundukları hizmetle geçen yıl 3 olan mavi bayrak sayısı da bu yıl 4e yükseldi. İnciraltı, Engelsiz Kafe, Erdal İnönü Kent Parkı ve Erenkuş plajları bu yıl mavi bayrak aldı.
Eda Özvanlıgil, haftanın en az 2- 3 günü İnciraltı Plajına geldiğini belirterek, “İyi çalışanı her zaman rencide etmeye çalışıyorlar. Daha öce de burası özel bir işletmeydi. Şimdi anlayamıyorum neden yükleniliyor. Amaç her zaman olduğu gibi başkanımız Ümit Uysalın çalışmalarını engellemek diye konuştu.
İnciraltında denize giren Nisan Bilge Minas, “Burası şimdi Muratpaşa Belediyesine ait ve daha rahat gelebiliyoruz dedi. Gülben Türe ise Muratpaşa Belediyesinin diğer plajlarından da denize girdiğini belirterek, “Oldukça temiz, düzenli ve fiyatlar çok uygun dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık