Muratpaşa 2 Yılda 417 Bin Ton Asfalt Üretti

Muratpaşa Belediyesinin 2 yıl önce törenle hizmete açtığı asfalt üretim tesisinde bugüne kadar 417 bin ton asfalt üretildi.

Muratpaşa 2 Yılda 417 Bin Ton Asfalt Üretti
  • 18 Temmuz 2018, Çarşamba 11:25
Muratpaşa Belediyesinin 2 yıl önce törenle hizmete açtığı asfalt üretim tesisinde bugüne kadar 417 bin ton asfalt üretildi.
Belediye Başkanı Ümit Uysalla birlikte kent mobilyalarından yeraltı çöp konteynerlerine, peyzaj bitkilerinden turunç fidanlarına ‘üreten belediye dönemine geçen Muratpaşa, cadde ve sokak yenileme çalışmalarında kullandığı asfaltı kendisi üretiyor.
Döşemealtında 10 bin metrekarelik alana kurulu Muratpaşa Belediyesi asfalt üretim tesisi, yaklaşık 2 milyon TLye mal oldu. Tesis deneme üretimlerini ardından 19 Mart 2016da gerçekleştirilen açılışla üretime başladı. Saatte 160 ton üretim kapasitesine sahip tesise, yüksek üretim kalitesini korumak ve takip etmek için Ekim 2017de bir de laboratuvar kuruldu.
Tesis faaliyete geçtiği günden bu yana 417 bin ton asfalt üretilirken Başkan Uysal, kamu kurum ve kuruluşlarıyla özel kişilere asfalt satışı yapılan tesisinin alanında Türkiyenin en niteliklilerinden biri olduğunu söyledi. Belediyenin bu alanda üretime geçmesiyle birlikte Muratpaşanın cadde ve sokaklarında devam eden yenileme çalışmalarında bir standardın sağlandığına dikkat çeken Başkan Uysal, “Bu tesiste ürettiğimiz asfalt, kazı gibi dış müdahaleye maruz kalmadığı sürece 40 yıl dayanma ömrüne sahip” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık