Muğladan Bursaya Teknik Ziyaret

Muğla Büyükşehir Belediyesinden bir heyet Bursa Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.

Muğladan Bursaya Teknik Ziyaret
  • 20 Eylül 2018, Perşembe 14:32
Muğla Büyükşehir Belediyesinden bir heyet Bursa Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.
Muğla Büyükşehir Belediyesi heyetini Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Kemal Alioğlu ağırladı. Bursa Büyükşehir Belediyesine ait fiber altyapı ve veri merkezi ile ilgili teknik bilgiler verildi. Toplantıya Muğla Büyükşehir Belediyesinden Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Doğuş Oktay Delibalta beraberindeki 4 personel ile katıldı. Toplantıda Elektronik ve Haberleşme Şube Müdür V. Demet Gavaz, Bilgi İşlem Şube Müdürü Yücel Akkul da yer aldı.
Ayrıca görüşmede haberleşme sistemlerine dair baz istasyonları yer seçim belgesi düzenleme ile ilgili süreçler, 600 kilometreye yakın fiber alt yapımızın geçmişten bugüne tesisinin nasıl yapıldığı ve nasıl yönetildiği, kurumsal e-belediye uygulaması hakkında genel bilgiler verilirken tier 3 sertifikalı veri merkezi de ziyaret edilerek sertifikasyon ile ilgili bilgilendirmeler yapıldı.
Böyle kurumlar arası iş birliği ve ziyaretlerin faydalı olduğu belirtilerek, bunun devam ettirilmesi kararlaştırıldı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık