Muğla Milletvekillerinden Kahraman Gaziye Ziyaret

Mardinde bölücü terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışmada yaralanan Astsubay Hasan Balcıyı AK Parti Muğla Milletvekilleri M. Yavuz Demir ve Yelda Erol Gökcan, evinde ziyaret etti.

Muğla Milletvekillerinden Kahraman Gaziye Ziyaret
  • 26 Ekim 2018, Cuma 10:48
Mardinde bölücü terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışmada yaralanan Astsubay Hasan Balcıyı AK Parti Muğla Milletvekilleri M. Yavuz Demir ve Yelda Erol Gökcan, evinde ziyaret etti.
Geçtiğimiz 20 Eylülde Mardinin Artuklu ilçesindeki görev sırasında bölücü terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışmada yaralanan Cevizlik Karakol Komutanı Astsubay Hasan Balcıyı, AK Parti Muğla Milletvekilleri M. Yavuz Demir ve Yelda Erol Gökcan, Milastaki evinde ziyaret etti.
Ziyarette geçmiş olsun dileklerini ileten Demir, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akarla önceki gün TBMM Milli Savunma Komisyonu üyesi olması nedeniyle bir toplantıda bir araya geldiklerini ve terörle mücadeleye ilişkin bilgiler aldıklarını aktardı. Türk Silahlı Kuvvetlerinin geldiği noktada terör örgütü mensuplarının bulunduğu noktaların tam olarak bilindiğini kaydeden Demir, sayılarının artık onlarla sayılabilecek düzeyde kaldığını ve kararlılıkla mücadelenin sürdüğünü söyledi.
Milletvekili Gökcan da, AK Parti milletvekilleri olarak üzücü olayı haber alır almaz, yaralı askerimizin tedavisinin en iyi şekilde yapılabilmesi için tüm imkanları seferber ettiklerini belirterek, şifa dileklerini iletti. Gökcan, Balcının sağlığına kavuşuncaya kadar tüm süreci takip etmeye devam edeceklerini söyledi.
“İlk günden beri yanımda oldular”
Ziyarette, 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Tarık Çubukcuoğlu da bulunarak Balcının durumu hakkında milletvekillerini ve aileyi bilgilendirdi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Balcı, Muğla milletvekilleri M. Yavuz Demir ve Yelda Erol Gökcanın çatışmada yaralandığı günden bu yana ekipleriyle birlikte sürekli destekçi olduklarını, kendilerini yanlarında hissetmekten mutlu olduğunu aktardı. Çatışmada, bir korucu şehit olmuş, 2 asker de yaralanmıştı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık