Müftü Aksudan Başkan Özakcana Ziyaret

Aydın İl Müftüsü Ercan Aksu, Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcanı ziyaret etti.

Müftü Aksudan Başkan Özakcana Ziyaret
  • 07 Ağustos 2018, Salı 14:07
Aydın İl Müftüsü Ercan Aksu, Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcanı ziyaret etti.
Geçtiğimiz Mayıs ayında eski müftü Ömer Kocaoğulun emekliliğinin ardından Gümüşhane müftüsü iken Aydına atanan Ercan Aksu Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcanı makamında ziyaret etti.
Aydını çok sevdiğini kaydeden Aydın İl Müftüsü Ercan Aksu, “Aydın insanları gibi sıcak bir memleket. Buraya atanmaktan mutlu oldum. Mesut başkanımıza vatandaşların ‘Efelerin Mesut Ağabeyi diye hitap ettiğini duydum. Kendisi gerçekten bu ismi sonuna kadar hak ediyor. Kendisine görevinde kolaylıklar diliyorum” dedi.
Efeler Belediyesi olarak her kurum ve kuruluşa kapılarının her zaman açık olduğunu ifade eden Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, “Bugüne kadar il ve ilçemizdeki tüm kurumlarla uyum içerisinde çalıştık. Bundan sonra da bu dayanışmamız sürecek. Müftülüğümüz ile de her zaman irtibat halindeyiz. Müftümüze nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuşarak Müftü Aksuya yeni görevinde başarılar diledi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık