Mudanya Yollarına Büyükşehir Eli

Mudanya ilçesinde köy yolları Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından asfaltlanıyor.

Mudanya Yollarına Büyükşehir Eli
  • 25 Temmuz 2018, Çarşamba 13:00
Mudanya ilçesinde köy yolları Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından asfaltlanıyor.
AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Murat Ünal, Büyükşehir Belediyesinin Çepni - İpekyayla arasında yaptığı yol genişletme ve asfalt çalışmalarını inceledi. 3 kilometre uzunluğundaki Çepni - İpekyayla mahalleleri arasındaki yolda yol genişletme ve asfalt çalışmaları son hızla devam ediyor.
Yapılan çalışmalarla yolun 8 metre genişliğe çıkarılacağını belirten Ünal, ‘‘Her zaman Mudanyaya hizmet için çalışmalarımıza ara vermeden sürdürüyoruz. Mudanyamızın kırsal kesimlerinde ihtiyaç duyulan yerlerde Büyükşehir Belediyesinin yol genişletme ve asfalt çalışmaları devam ediyor. Biten yolların yanı sıra Çepni - İpekyayla yolumuzun asfalt çalışmaları devam ediyor. Aynı şekilde yaklaşık 8 kilometre uzunluğunda olan Tirilye - Kaymakoba arasındaki yolumuzda da yol genişletme çalışmaları başladı. Planlamalara göre ihtiyaç duyulan diğer mahalle yollarımızda da gerekli çalışmalar yapılacak diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık