Mohamed Saadie Kartepe Zirvesinde

Kartepe Zirvesinde Dünya Birleşmiş Kentler Federasyonu (UCLG-MEWA) Eş Başkanı ve Dannieh Belediyeler Birliği Başkanı Mohamed Saadie söz aldı.

Mohamed Saadie Kartepe Zirvesinde
  • 27 Ekim 2018, Cumartesi 13:40
Kartepe Zirvesinde Dünya Birleşmiş Kentler Federasyonu (UCLG-MEWA) Eş Başkanı ve Dannieh Belediyeler Birliği Başkanı Mohamed Saadie söz aldı.
Dünya Birleşmiş Kentler Federasyonu Eş Başkanı Mohamed Saadie, Kartepe Zirvesinde verdiği açıklamada uluslararası toplumun bizlere ders verdiğini ifade etti. Aynı zamanda Dannieh Belediyeler Birliği Başkanı olan Saadie, “Batı ders vermekle yetinmiyor. İnsan hakları konusunda da bize baskı kuruyor. Dünyanın her yerine vizesiz geziyorlar. Bize sınırlı birkaç ülke bırakmışlar. Bizim hayatımızı sürdüreceğimiz asıl yerleri sınırlandırıyorlar. Asıl insan hakları ihlali yapan onlar. Türkiye benim ikinci vatanım oldu. Büyük bir ağ oluşturan Türkiye Cumhuriyeti, bu bölgeye örnek oluşturmaya başladı ve yardımların ulaşmasını sağladı. Bunun belki de en büyük örneği, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlunun başında olduğu Türk Dünyası Belediyeler Birliğinin yaptığı çalışmalar oldu. Geçtiğimiz günlerde Filistin ve Türk Belediyeleri ile bir işbirliği protokolü imzalandı. Eminim ki bu protokol daha da kapsamlı olacak. Bu proje tüm Arap ve bölge ülkelerine kapsayacağına inanıyorum” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık