Modern Pazaryeri Açılışa Gün Sayıyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Modern Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısında açılış öncesinde son düzenlemeler yapılıyor.

Modern Pazaryeri Açılışa Gün Sayıyor
  • 30 Haziran 2018, Cumartesi 12:53
Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Modern Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısında açılış öncesinde son düzenlemeler yapılıyor.
Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Salihlideki Eski Kamyon Garajının bulunduğu alanda yapımına başlanan Modern Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı projesinde son düzenlemeler yapılıyor. Dev projenin önümüzdeki günlerde açılacağını müjdeleyen Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, pazaryerindeki proje değişikliğinden dolayı tamamlanma süresinin biraz uzadığını ancak Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile birlikte Salihliye modern bir pazaryeri kazandırdıklarını belirtti. Modern Pazaryerinin şehir merkezinde yaşanan otopark sorununa da çözüm olacağını vurgulayan Başkan Kayda, “Esnaflarımız ve vatandaşlarımız araçlarıyla gelerek yeraltına yapılan kapalı otoparka araçlarını park edecekler ve alışverişlerini yapacaklar. 40 tane dükkânı barındıran bedesten çarşımız da tamamlandı. Kafeteryası, mescidi ve sosyal alanlarıyla modern bir pazaryerimiz olacak. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ile birlikte el ele söz verdiğimiz projelerin tamamını gerçekleştirdik, hepsi bitme noktasına geldi. Bu projeler tamamlandığında Salihli gerçekten büyükşehir havasına bürünecek Heyecanla açılış gününü bekliyoruz. Salihlimize hayırlı olsun” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık