Mmo Kayseri Şube Başkanı Aksoy: Türk Devletini Bölmeye Kimsenin Gücü Yetmez

Makine Mühendisleri Odası (MMO) Kayseri Şube Başkanı Akif Aksoy, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı.

Mmo Kayseri Şube Başkanı Aksoy: Türk Devletini Bölmeye Kimsenin Gücü Yetmez
  • 29 Ağustos 2018, Çarşamba 14:24
Makine Mühendisleri Odası (MMO) Kayseri Şube Başkanı Akif Aksoy, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı.
MMO Kayseri Şube Başkanı Akif Aksoy, yayımladığı mesajında, “Türk milletinin hürriyet ve istiklalini yok etmeye çalışan düşmanlarına karşı kazandığı, 30 Ağustos Zaferinin 96. yıldönümünü ulaşmanın haklı gururunu ve coşkusunu yaşıyoruz. Ağustos, Türk Milleti adına kahramanlıkların yaşandığı, şanlı tarihimizde her zaman dönüm noktası olarak andığımız, Türkün hiçbir şartta boyun eğmeyeceğinin dünyaya ilanı olan destansı bir aydır. Ağustos ayı Sultan Alparslan ve ordusunun Cuma namazını kıldığı Anadoluyu Türklere yurt edinmesi demektir. Ağustos ayı Otlukbeli, Çaldıran Zaferi demektir. Ağustos ayı Mercidabık‘ta yeninden Türk Birliği demektir. Ağustos ayı Kıbrıs‘ı fethetmek, Erzurum‘da kongre yapmaktır. Ağustos ayı Türk Milletinin varlığını yok etmek isteyenler karşı Dumlupınar‘da Başkomutan olmak demektir. Velhasıl dünyaya barışta Yunus olduğu kadar, savaşta Yavuz olabildiğini gösteren Türk demektir” ifadelerini kullandı.
Türk Milletinin sabrı günümüzde de ölçülmek istenmekte diyen Aksoy açıklamasına şu şekilde devam etti;
Taşeronlar aracılığıyla bölme ve parçalama planları yapılmaktadır. Kanla alınan bu toprakların bedelinin ağır olacağının farkına varamayan hainler son dönemlerde Ortadoğu‘da yaşananlardan cesaret almakta ve Türkiye‘yi bu ülkelerle aynı kefeye koymaktadır. Türk Devletini yıkmaya kimsenin gücünün yetmeyeceğini ve Türk‘ün istiklal ve hürriyeti uğruna neler yapabileceğini görmeleri için 30 Ağustos Zafer Bayramını en az bizim kadar onlarında anlaması gerekmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle, kutlu zaferin yıldönümünde, bir kez daha yüce milletimizi ve onun bağrından çıkmış kahraman ordumuzu kutluyor; başta Mustafa Kemal Atatürk‘ü, silah ve dava arkadaşlarını, millet yolunda büyük hizmetler ve mücadeleler gösteren kıymetli şahsiyetleri ve aziz şehitlerimizi rahmet, şükran ve minnetle anıyoruz.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık