Minikler Ankaranın Başkent Oluşunu Kutladı

Yenimahalle Belediyesi bünyesinde bulunan anaokulu ve gündüz bakımevlerinde Ankaranın başkent oluşunun 95inci yıl dönümü coşkuyla kutlandı.

Minikler Ankaranın Başkent Oluşunu Kutladı
  • 19 Ekim 2018, Cuma 9:02
Yenimahalle Belediyesi bünyesinde bulunan anaokulu ve gündüz bakımevlerinde Ankaranın başkent oluşunun 95inci yıl dönümü coşkuyla kutlandı.
Belediye bünyesinde hizmet veren 80inci Yıl, Ragıp Tüzün, Adile Naşit, Şehit Yüzbaşı İlker Aydın, Demetevler Şehit Polis Tugay Can Kızılırmak ve Barış Manço Anaokulu ve Gündüz Bakımevinde eğitim gören bin minik öğrenci, gün boyunca çeşitli etkinliklere imza attı. Şarkıların söylendiği, şiirlerin okunduğu etkinliklerde öğrenciler hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. Yöresel kıyafetlerle canlandırma yapan minik öğrencilerin sergiledikleri performans izleyicileri adeta büyüledi.
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, belediye olarak okul öncesi eğitime önem verdiklerini ve kreşlerde eğitim gören çocukları geleceğe hazırlandıklarını ifade ederek, “Okul öncesi eğitim, çocukların ülkesine ve toplumuna değer veren bilinçli bireyler olma yolunda attıkları ilk adımdır. Bizler de miniklerimizde toplumsal bilincin oluşması için büyük hassasiyet gösteriyoruz. Bu yüzden özel günlerde öğrencilerimizin bu tür programlar düzenlemesine özen gösteriyoruz. Ankaranın başkent oluşunun 95inci yılını kreşlerimizde coşkuyla kutladık” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık