Minikler 15 Temmuz Ruhunu Yeniden Canlandırdı

Bursanın İznik ilçesinde öğrenciler 15 Temmuz hain darbe girişimini yeniden canlandırdı.

Minikler 15 Temmuz Ruhunu Yeniden Canlandırdı
  • 27 Eylül 2018, Perşembe 17:00
Bursanın İznik ilçesinde öğrenciler 15 Temmuz hain darbe girişimini yeniden canlandırdı.
2018-2019 eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla eylül ayının 2. haftasında okullarda kutlanan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü İznikte miniklerin gösteri ve seslendirmeleriyle renklendi. Kadir Koyutürk İlkokulundaki faaliyete İznik Kaymakamı Bülent Bayraktar, Belediye Başkanı Osman Sargın, Ak Parti İlçe Başkan Vekili Osman Balaban, Milli Eğitim Müdürü Muhammed Asil, gaziler, kamu, kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile çok sayıda veli de katıldı. İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programda şehitler için Kuran- ı kerim okundu.
Belediye Başkanı Osman Sargın, “15 Temmuz artık Türkiyenin bir miladı olmuştur.15 Temmuz da bu ülkenin minarelerinde okunan ezanına, gönderlerde ki bayrağına saldırı olmuştur. Böylesine anlamlı bir günü organize den değerli öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Sevgili dostlar 15 Temmuz öylesine hain bir darbe girişimiydi ki, hem 2023te zayıf bir ülke ortaya çıkarmak hem de ülkemizi Suriye ve Iraka çevirmekti. Ben 15 Temmuzları unutmamak, unutturmamak üzere hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık