Minik Bayramın Kemik Parçaları Cenaze Töreni İçin Camiye Getirildi

Tokatın Reşadiye ilçesinde, kayıp olarak aranan iki çocuktan Bayram Erola ait kemik parçaları, cenaze töreninin düzenleneceği Merkez Camiine getirildi.

Minik Bayramın Kemik Parçaları Cenaze Töreni İçin Camiye Getirildi
  • 02 Ekim 2018, Salı 12:45
Tokatın Reşadiye ilçesinde, kayıp olarak aranan iki çocuktan Bayram Erola ait kemik parçaları, cenaze töreninin düzenleneceği Merkez Camiine getirildi.
Reşadiye ilçesinde 29 Aralık 2015te meydana gelen olayda evlerinin yakınlarındaki en son parkta oynarken görünen Nafize ve İbrahim Taşçı çiftinin 5 yaşındaki çocukları Dursun Kaan Taşçı ile Adile ve Ömer Erol çiftinin çocukları 8 yaşındaki Bayram Erol kaybolmuş, aylarca süren arama çalışmalarından bir sonuç alınamamıştı. 2,5 yıl sonra Kelkit Çayına uçan bir araçta sulara kapılan muhtar Ayhan Cebeyi arama çalışmaları sırasında JAK ekipleri HES göletinde bir çocuk ayakkabısı içerisinde kemik parçaları bulmuştu. Ankara Adli Tıp Kurumu Grup Başkanlığına gönderilen bulguların DNA testinde kaybolan Bayram Erola uygunluk sağladığı tespit edilmişti.
Bu sabah ilçeye getirilen kemik parçaları, polis tarafından bir kutu içerisinde Merkez Cami imamına teslim edildi. Cami görevlilerince tabuta yerleştirilen parçalar defin için hazırlandı. Dede Bayram Erolun taziyeleri kabul ettiği cenaze töreni için ilçede tüm camilerde ve belediye hoparlörlerinden sala verilirken, Bayramın naaşı 3 yıl önce ayrıldığı ve geri dönmediği evine götürülerek helallik alındı. Bayramı evlerinin önünde anne Adile, baba Ömer ve babaanne Rukiye Erol, diğer kayıp çocuk Dursun Kağan Taşçının ailesi ve vatandaşlar karşıladı. Anne Adile Erol ve dede Bayram Erolun gözyaşları eşliğinde okunan dualar ve alınan helallik sonrasında Bayramın naaşı cenaze töreni için tekrardan Merkez Camiine getirildi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık