Milli Savunma Bakanı Akar, Şehit Ailesini Ziyaret Etti

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve kuvvet komutanları ile birlikte Şehit Jandarma Uzman Çavuş Özgür Can İncenin ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Milli Savunma Bakanı Akar, Şehit Ailesini Ziyaret Etti
  • 05 Ekim 2018, Cuma 22:30
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve kuvvet komutanları ile birlikte Şehit Jandarma Uzman Çavuş Özgür Can İncenin ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve kuvvet komutanları, 4 Ekim Perşembe günü Batmanda askeri aracın geçişi sırasında bölücü teröristlerce tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Özgür Can İncenin ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
Ailenin Elvankentteki evinin önünde kurulan taziye çadırına gelen Akar ve komutanlar, şehidin acılı babası ve akrabalarına başsağlığı dileğinde bulundu. Şehidin ruhu için dua okunmasının ardından, Bakan Akar, taziye çadırında bulunanlara bir konuşma yaptı. Tüm güvenlik güçlerinin teröristlere karşı son derce saygıdeğer bir mücadele verdiğini belirten Akar, “Bu konuda büyük başarılar kazanılmakla beraber teröristler içeriden ve dışarıdan aldıkları desteklerden, hainlerle yaptıkları iş birliğinden dolayı varlıklarını sürdürüyorlar ama biz de diyoruz ki en son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar bu mücadele devam edecek. Durmak, beklemek yok. İster tırlarla, ister vagonlarla neyle silah mühimmat verirse versinler, bunun bir sonu olmadığını teröristlerin başındakiler anladılar, aşağıdakiler de bunu anlayacaklar. Yapılan mücadele çok saygıdeğer bir mücadele. Şu anda dahi dağda, tepede yurt içinde, yurt dışında bu memleketin kahraman evlatları büyük fedakarlıkla mücadeleyi sürdürdüler, sürdürüyorlar. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da şehitlerimizin, gazilerimizin kanı yerde kalmayacak, mutlaka bunların hesabı soruldu, sorulmaya devam edilecek” şeklinde konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık