Milli Eğitim Müdürü Ekinci, Güzel Sanatlar Lisesini Ziyaret Etti

İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, Fevziye-Memduh Güpgüpoğlu Güzel Sanatlar Lisesini ziyaret etti.

Milli Eğitim Müdürü Ekinci, Güzel Sanatlar Lisesini Ziyaret Etti
  • 02 Ekim 2018, Salı 12:04
İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, Fevziye-Memduh Güpgüpoğlu Güzel Sanatlar Lisesini ziyaret etti.
Okul Müdürü Kenan Erdoğan tarafından karşılanan, İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci başta yemekhane ve atölyeler olmak üzere okulda incelemelerde bulundu.
Hain 15 Temmuz saldırısında Şehit düşen Cennet Yiğit ve Kübra Doğanayın Fevziye -Memduh Güpgüpoğlu Güzel Sanatlar Lisesinden mezun olduklarını öğrenen İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci yapımı devam eden yeni okul binasında adlarına müze oluşturulmasını istedi.
İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci , sınıflara girerek ders gören öğrencilerle bir süre sohbet ettikten sonra öğrenciler tarafından bağlama ile çalınan türküleri dinledi. İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci öğrencilere yaptığı konuşmada Güzel sanatlar lisesi fen liseleri kadar önemli. Burada okuyan öğrenciler özel yeteneklidir. Şunu unutmamak lazım güzel sanatlar da; özellikle resim ve müzik de kendi kültürümüzle harmanlayıp, evrensel kültürün hizmetine sunmalıyız.” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık