Milletvekili Ünal Pazarcı Esnafını Ziyaret Etti

AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal Karabük merkezde bulunan Cumapazarı esnafını ziyaret etti.

Milletvekili Ünal Pazarcı Esnafını Ziyaret Etti
  • 21 Eylül 2018, Cuma 16:12
AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal Karabük merkezde bulunan Cumapazarı esnafını ziyaret etti.
Beraberinde AK Parti Karabük Merkez İlçe Başkanı Osman Uzunoğlu, AK Parti Karabük İl ve İlçe yönetimi ile beraber pazarcı esnafını ziyaret eden Milletvekili Ünal, AK Parti olarak bizler sadece seçimlerde değil her zaman esnafla halkla iç içe olmaya çalıştıklarını söyledi.
Ünal, Türkiyedeki son yaşanan gelişmeleri vatandaşlar ve esnafla değerlendirme imkanı bulduklarını da anlatarak, “Türkiyeyi darbe girişimleri ile dize getiremediler. Türkiyeyi terör örgütleriyle de teslim alamadılar. Türkiyeyi ekonomik darbe girişimiyle de dize getiremeyecekler, teslim alamayacaklar. Piyasadaki sorun ve sıkıntıların farkındayız. Türkiye bu sorunların ve sıkıntıların üstesinden gelecek güçtedir. Türkiye bir kez daha bu süreci de güçlenerek atlatacaktır. dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık