Milletvekili Tüfenkciden Yeşilyurt Belediyesine Övgü

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınarı ziyaret ederek, ilçede devam eden yatırımlar ve sosyal sorumluluk projeleri hakkında bilgiler aldı.

Milletvekili Tüfenkciden Yeşilyurt Belediyesine Övgü
  • 30 Temmuz 2018, Pazartesi 16:12
AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınarı ziyaret ederek, ilçede devam eden yatırımlar ve sosyal sorumluluk projeleri hakkında bilgiler aldı.
Ziyarette ilk olarak söz alan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Tüfenkcinin bakanlığı döneminde Malatya ve Yeşilyurta birçok yatırımın gelmesinde öncülük ettiğini belirterek “Desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen, yeni oluşumlar ve fikirlerin hayata geçmesine fırsat tanıyan Sayın Bakanımız Bülent Tüfenkciye teşekkür ediyorum. Aslen Yeşilyurtlu olup Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşlığını yapan Bakanımızla gurur duyuyoruz. Görev süresi boyunca hem ülkemize hem de kentimize yaptığı başarılı çalışmalardan övgüyle bahsediyor, bundan sonraki süreçte kendisine başarılar diliyorum. Her zaman yanımızda olan, desteklerini esirgemeyen, fikir ve düşünceleriyle bize yol gösteren değerli Bakanımızdan projelerimizle ilgili desteklerini istemeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
Hacı Uğur Polatın Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı olmasından sonra Yeşilyurt Belediye Başkanlığına seçilen Mehmet Çınara yeni görevinde başarılar dileyen AK Parti Milletvekili Bülent Tüfenkci ise, “Başkanımız deyim yerindeyse atom karınca gibi çalışmakta, sorunları yerinde tespit edip çözüm üreterek Yeşilyurtlu hemşehrilerimize hizmet etmek için gece gündüz demeden çalışmaktadır. Bu kısa zamanda birçok projeyi hayata geçirip yeni projelerinde temelini atan Belediye Başkanımızı, hizmetlerinden tebrik ediyorum” dedi.
Yeşilyurtlu olmaktan her zaman gurur duyduğunu sözlerine ekleyen Bülent Tüfenkci, “ Doğduğum, büyüdüğüm ve gençliğim geçtiği Yeşilyurt, son yıllardaki yatırımlarla büyümesini sürdürürken, gelişimi ve değişimi yakından yaşamaktadır. Malatyanın değişim ve dönüşümüne öncülük eden Yeşilyurtumuz, Malatyanın gözbebeğidir. Yeni yerleşim alanları ve kırsaldaki mahalleleriyle olan farkı azaltarak Malatyanın sanayisi ve ticaretini geliştirme noktasında yapılacak çalışmalar çok önemlidir. Yeşilyurt Belediyesinin bu noktada ortaya koyacağı vizyon özellikle Yeşilyurtun öz kimliğinin korunması ve kültürünün ayakta tutulması açısından önemlidir. Yeşilyurtun yeşil alanlarını korumak, muhafaza etmek ve insanlarımızın nefes alabilecekleri yeni sosyal yaşam alanları oluşturma çalışmaları devam etmektedir. Beylerderesi Baraj Göletinin etrafındaki alanda uygulanacak Beylerderesi Şehir Parkı projesi bu açıdan büyük önem arz etmektedir. Bu hizmetlerin hayata geçmesi noktasında yoğun gayret gösteren Yeşilyurt Belediye Başkanımızın şahsında değerli mesai arkadaşlarını tebrik ediyorum. Yeşilyurtun gelişmesi Malatyanın gelişmesi, Malatyanın gelişmesi ise Türkiyenin gelişmesi anlamı taşımaktadır” diye konuştu
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, günün anısına eski Gümrük ve Ticaret Bakanı AK Parti Milletvekili Bülent Tüfenkciye tablo ile Yeşilkonak kursiyerleri tarafından yapılan halı dokuması hediye etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık