Milletvekili Koçere Mecliste Yeni Görev

AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer AK Parti Komisyon Üye seçimleri sonucunda Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanlık Divanında Plan Bütçe Komisyonu Sözcüsü görevine seçildi.

Milletvekili Koçere Mecliste Yeni Görev
  • 17 Temmuz 2018, Salı 11:59
AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer AK Parti Komisyon Üye seçimleri sonucunda Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanlık Divanında Plan Bütçe Komisyonu Sözcüsü görevine seçildi.
Türkiye Büyük Millet Meclisindeki partilerin komisyonlara bildirdiği isimlerin Genel Kurulda oylanmasının ardından toplanan 18 ihtisas komisyonu, ilk toplantılarını yaparak başkan ve divan üyelerini belirledi. Komisyonlarda yapılan seçim sonuçlarının ardından AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanlık Divanında “Plan Bütçe Komisyonu Sözcüsü” görevine seçildi.
Seçim sonrası değerlendirmede bulunan Milletvekili Koçer, “Şahsımı Plan ve Bütçe Komisyonu Üyeliği ile Plan Bütçe Komisyonu Başkanlık Divanı Sözcülüğü görevine layık gören başta Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, AK Parti Grup Yönetimimize ve oyları ile destek veren komisyon üyesi değerli milletvekili arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sisteminde artık merkezi yönetim bütçe kanun teklifi Cumhurbaşkanı tarafından TBMMye sunulacak. Bizler de en önemli çalışmalardan birini oluşturan Türkiye Bütçesi başta olmak üzere pek çok kanunu ve çeşitli kanunları içeren torba kanun çalışmalarını Plan ve Bütçe Komisyonumuzda adeta bir kanun fabrikası gibi çalışarak görüşmeye devam edeceğiz. TBMMnin en önemli komisyonunda yeni dönemde de ülkemiz ve milletimiz için var gücümüzle çalışacağız” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık