Milletvekili Koçerden Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer 17 Eylül Pazartesi günü başlayacak olan yeni eğitim-öğretim yılı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Milletvekili Koçerden Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı
  • 15 Eylül 2018, Cumartesi 16:56
Ak Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer 17 Eylül Pazartesi günü başlayacak olan yeni eğitim-öğretim yılı nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Milletvekili Nejat koçer, mesajında yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulunarak, Ülkemizin geleceği olan çocuklarımız güçlü yarınlarımızın söz sahibi yetişkinleri olacaklardır. Bu nedenle çocuklarımızın kendine güvenen, doğruyu yanlıştan ayıran bireyler şeklinde yetişmeleri son derece önemlidir. Onların okuyan, araştıran, bilgi ve becerilerini sürekli olarak yenileyen bireyler olarak hayata hazırlanmaları geleceğe emin adımlarla yürümemizi sağlayacaktır. Küresel rekabetin hızla arttığı günümüzde en büyük gücün eğitimli, nitelikli, çalışkan insan gücü olduğu asla unutulmamalıdır. Bu bilinçle her yıl Türkiye bütçesinden en büyük pay eğitime ayrılmaktadır. Çocuklarımızın ve gençlerimizin çağın gereklerine uygun, fırsat eşitliği içinde eğitim-öğretim imkanlarından yararlanması en temel haklarıdır. Her alanda olduğu gibi eğitim alanında gerçekleştirilen reformlar ile yatırımlar sayesinde ülkemizde eğitime ilişkin sorunlar çok büyük ölçüde artık geride kalmıştır. Eğitime ve dolayısıyla insana yapılan yatırım geleceğe yapılan yatırımdır. Gaziantepde son yıllarda eğitime ayrılan büyük bütçe ile hem fiziki koşulların hem de eğitim kalitesinin artırılması ile ilgili çok önemli çalışmalar ve yatırımlar gerçekleştirilmiş ve halen devam etmektedir. Bu düşüncelerle, 2018-2019 eğitim-öğretim yılının tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize hayırlı olmasını diliyor yeni eğitim öğretim döneminin başarılarla dolu ve sağlıklı bir yıl olmasını temenni ediyorum ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık