Milletvekili Fendoğlundan Malatyalılara Teşekkür

24 Haziran seçimlerinin ardından MHP Malatya Milletvekili seçilen Mehmet Celal Fendoğlu, Malatyalılara teşekkür etti.

Milletvekili Fendoğlundan Malatyalılara Teşekkür
  • 26 Haziran 2018, Salı 11:30
24 Haziran seçimlerinin ardından MHP Malatya Milletvekili seçilen Mehmet Celal Fendoğlu, Malatyalılara teşekkür etti.
Uzun yıllar aradan sonra Malatyada milletvekili çıkaran MHPde büyük sevinç yaşanıyor. Malatyada 78 bin 371 oy alarak milletvekili seçilen Mehmet Celal Fendoğlu “Bize bugünleri gösteren Allaha hamd olsun” dedi.
Fendoğlu, “Başta Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlarıma, ilçe başkanlarıma ocak başkanlarına, belde başkanlarına, mahalle başkanlarına, kadın kolları başkanımıza, bu konuda gönüllü olarak yurtdışından gelip bu davaya omuz veren tüm dostlarıma, kızım Alaraya, aileme, kardeşlerime, vatandaşlarıma ve tüm Malatyalılara buradan selamlarımı, sevgilerimi, muhabbetlerimi gönderiyorum. Hürmetle önlerinde eğiliyorum” şeklinde konuştu.
Malatyada MHPye 19 yıllık hasretin sona erdiğini ifade eden milletvekili Fendoğlu, En son 1999 yılında rahmetli Namık Hakan Durhan arkadaşımızı göndermiştik. Ondan buyana Milliyetçi Hareket Partisi yetim kalmıştı Malatyada, sahipsiz kalmıştı. Artık başları dik, alınları açık bundan sonra her platformda onların sesi olabilecek bir vekilleri var, bir temsilcileri var. Hiç birisi endişe etmesinler gururla gezsinler” ifadelerini kullandı.
Cumhur İttifakını değerlendiren MHPli Fendoğlu, “Zaten Milliyetçi Hareket Partisinin katkısını uzak ara görebiliyorsunuz. Malatyada daha önce yüzde 54 olan oyları bugün yüzde 70 oranında Cumhur İttifakında cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan yüzde 70in üstünde oy almıştır. Bunda Milliyetçi Hareket Partisinin inanmış kadroları, ülkücüleri, gönüldaşları bir fiil Devlet Bahçelinin çağrısına uyarak, yüzde 14 civarında bir oy vermiştir. Şuanda bizim oy oranımız yüzde 16dır. Yüzde 54den. Cumhurbaşkanlığına verdiğimiz yüzde 16yı vekillikte de almışız. Dikkat ederseniz ne bir eksik ne bir fazladır. Bu konuda tüm ülkücü camiayı duyarlı davrandıkları için de kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.
Fendoğlu, MHPnin 2nci sıra adayı Ömer ekici ve 3üncü sıra adayı Burhan Coşkunun seçilmediği için sevinçlerinin buruk olduğunu kaydederek, 3 milletvekili arzu ediyorduk. Malatyadaki dedikodular bizi rahatlatmadı, biz onlara inanmadık. Çalıştık aday olan arkadaşlarımızla, aday adaylarımızla, ekibimizle özellikle genç bir ekimizle, sosyal medyada piyer araştırmalarında 1 numara olan ekibimizle bütün il, ilçe, belde, köy ulaşmadığımız yer kaldıysa eğer haklarını helal etsinler. Mazbatadan sonra kendilerine teşekkür ziyaretlerine gideceğim. Ben, başta ülkücü camia, Milliyetçi Hareket Partisi camiası olmak üzere; tüm Malatyanın vekiliyim. Buradan herkes merak etmesin hepsinin sesiyim, hepsinin sahibiyim, endişelerine gerek yok. Rahmetli Hamidonun değdiği gibi, Haktan yanayım, milletten yanayım, doğruluktan yanayım biz bu doğruluktan yana cayarsak eğer gök girsin, kızıl çıksın” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık