Milletvekili Fendoğlu, Çalışmalarını Sürdürüyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, 92nci Devlet Su İşleri (DSİ) Müdürlüğü ve Tarım Orman Müdürlüğünü ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Milletvekili Fendoğlu, Çalışmalarını Sürdürüyor
  • 31 Ağustos 2018, Cuma 11:35
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, 92nci Devlet Su İşleri (DSİ) Müdürlüğü ve Tarım Orman Müdürlüğünü ziyaret ederek istişarelerde bulundu.
MHPli Fendoğlu ve heyetiyle birlikte ilk olarak 92nci Devlet Su İşleri (DSİ) Şube Müdürü Arif Tüfekçiyi makamında ziyaret etti. Ziyarette yapılmakta olan projelerin son durumları ve yapılacak olan projeler hakkında bilgiler alan Fendoğlu, yapımı devam eden baraj inşaatları hakkında da detaylı bilgiler aldı. Ziyarette ayrıca Malatyanın hali hazırdaki su ihtiyacı ve gelecek yıllardaki su sıkıntılarının da açılması için öngörülen projeler, yatırımlar ve yapılan hizmetler de ele alındı. Milletvekili Fendoğlu, daha sonra Malatya Tarım ve Orman İl Müdürlüğünü ziyaret etti. Burada İl Müdürü Tahir Macitle bir araya gelen Fendoğlu, kentteki tarım ve hayvancılık projelerinin yanı sıra çiftçilere ve üreticilere verilen teşvikler hakkında da bilgiler aldı. Doğu Anadolu bölgesinin en önemli geçim kaynaklarından biri olan hayvancılık ve tarımsal faaliyetlerin önemine değinen Fendoğlu, özellikle devlet tarafından verilen teşviklerden çiftçilerin daha fazla faydalanması adına duyuruların arttırılması gerektiğini dile getirdi. Malatyada tarımın gelişmesi adına her türlü desteği vereceklerini ifade eden Fendoğlu, Tarım İl Müdürlüğünün gerçekleştireceği tüm projelerin de yakından destekçisi olacağını söyledi. Fendoğlu, çiftçiler ve hayvancılıkla uğraşan üreticilerin küçük ve büyük ölçekli tüm sıkıntılarının çözümü için Tarım ve Orman Müdürlüğü ile birlikte gerekli tüm adımları bizzat atacağını da sözlerine ekledi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık