Milletin Desteği İle Daha İleri Hedeflere Ulaşacağız

AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin, milletinin de güçlü desteği ile daha ileri hedeflere ulaşacağını ifade etti.

Milletin Desteği İle Daha İleri Hedeflere Ulaşacağız
  • 27 Ekim 2018, Cumartesi 11:46
AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin, milletinin de güçlü desteği ile daha ileri hedeflere ulaşacağını ifade etti.
Türkiyenin her alanda önemli mesafeler katettiğini belirten Başkan Çetinbaş, Tarihi şanlı zaferlerle dolu Türk milletinin işgalci güçlere karşı kenetlenerek eşsiz bir mücadele sonucu kazandığı Cumhuriyetimizin kuruluşunun 95. yıl dönümünü millet olarak büyük bir gurur ve coşku ile kutluyoruz. Cumhuriyetimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde başlatılan topyekün şanlı bir mücadelenin, direnişin sonunda elde edilen en önemli tarihi kazanımlarındandır. Cumhuriyet, işgalin, yokluğun, yıkılmışlığın ardından yok edilmek istenen bir milletin köklerinden aldığı güç ve inançla yeniden dirilmesi ulu bir çınara dönüşmesinin başlangıcı olmuştur. Bu nedenle Cumhuriyetimiz bu aziz devletin sonsuza kadar var olmasının da güvencesidir. Etnik kökeni inancı yaşama biçimi ne olursa olsun her Türk vatandaşı Türkiye Cumhuriyeti Devletine sadakatle bağlıdır. Türk milleti, tek devlet tek bayrak tek millet ve tek vatan inancıyla bu değerlerimize her zaman olduğu gibi güçlü bir şekilde sahip çıkacak bundan sonrada sahip çıkmaya devam edecektir. Bugün Türkiye Cumhuriyeti Devleti her alanda dev atılımlar ve büyük yatırımlar yaparak bölgesindeki tüm olumsuz gelişmelere karşın siyasi ve ekonomik açıdan elde edilen istikrar ve güvenle, birlik ve beraberlik içerisinde geleceğe güvenle ve emin adımlarla ilerlemektedir. Devletimiz, demokrasi, insan hakları, bilim, eğitim sanayi, sağlık ve ulaştırma gibi birçok alanda çok önemli mesafeler kat etmiştir. Gazi Mustafa Kemal Atatürkün hedef gösterdiği muasır medeniyetler seviyesini yakalayan Türkiye Cumhuriyeti Devleti, gücüne güç katarak daha ileri hedeflerine ulaşmak için milletinin güçlü desteği ile bundan sonra da durmadan ve yılmadan ilerlemesine devam edecektir diye konuştu.
Çetinbaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın Türk milletine vizyon olarak hedef koyduğu 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşmak idealiyle Türkiye Cumhuriyeti Devletinin, her alan daha güçlü bir devleti olması yolunda var güçleriyle çalışacaklarını sözlerine ekledi.(EFE)

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık