Midder Diyarbakır İl Başkanı Altuğ Güven Tazeledi

15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği (MİDDER) Diyarbakır Şubesi 1. Olağan Genel Kurulu düzenlendi. Kongrede şube başkanı Engin Altuğ güven tazeledi.

Midder Diyarbakır İl Başkanı Altuğ Güven Tazeledi
  • 01 Ekim 2018, Pazartesi 12:51
15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği (MİDDER) Diyarbakır Şubesi 1. Olağan Genel Kurulu düzenlendi. Kongrede şube başkanı Engin Altuğ güven tazeledi.
MİDDER Diyarbakır Şubesi 1. Olağan Genel Kurulu Liv Suit Otelde gerçekleştirdi. Engin Altuğun Diyarbakır İl Başkanı olarak yeniden güven tazelediği kongreye 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği Genel Başkanı Serhat Çağ, Bağlar İlçe Jandarma Komutanı Cabir Bülent Şerifler, 15 Temmuz gecesi şehit düşen Ahmet Oruç ve Mehmet Oruçun babası Hacı Ali Oruç, 15 Temmuz gazisi Suat Avcı, kanaat önderleri, siyasiler iş adamları, STK temsilcileri katıldı.
İstiklal Marşı ile başlayan kongrede güven tazeleyen 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği Diyarbakır İl Başkanı Engin Altuğ, 15 Temmuz Milli İrade Derneğinin Diyarbakırda kurulması ve beni Diyarbakır İl Başkanlığına seçmeleri benim için büyük bir onurdur. Bana bu onurlu ve kutsal görevi layık gören Genel Başkanım Serhat Çağ ve Bölge Başkanım Orhan Elgörmüşe teşekkürlerimi sunuyorum. Cumhurbaşkanımız Devlet Başkanımızın yolunda gideceğiz, hiçbir kuvvet bizi yolumuzdan ayıramaz. Hain darbe girişimini yapan zalimler bugün cezaevlerinde cezalarını çekmektedirler, ailelerini de perişan ettiler. Halkımız darbe gecesi büyük özveri göstererek zalim ve vatan hainlerini püskürtüler dedi.
Terörün her zaman insanlığı hedef aldığını belirten Altuğ, Terör her zaman insanlığı hedef almıştır, 15 Temmuz gecesi alçakça darbe girişimi yapılmıştır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğanın çağrısı ile milyonlarca vatan sever meydanlara dökülmüştür. 15 Temmuz ülkeye yapılan hain bir saldırıdır. 3-5 çapulcunun, devlet içinde hain olanların yapmak isteyip de halkın birlik ve beraberliğe ile vatan sevgisi ile bayrak sevgisi ile vatani için toprağı için milleti için canını seve seve verebilecek halkın iman dolu göğüsleri ile karşılaştılar ve püskürtüldüler. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçelinin söylediği gibi 12 Eylülde onların çocukları kazandılar, ama 15 Temmuz Gecesinde onların gayrimeşru çocukları kaybetmiştir diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık