Mhpli Kayadan Askıda Ekmek Projesine Destek

MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya, MHP Lideri Devlet Bahçelinin başlattığı askıda ekmek projesine destek vereceklerini söyledi.

Mhpli Kayadan Askıda Ekmek Projesine Destek
  • 27 Temmuz 2018, Cuma 17:56
MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya, MHP Lideri Devlet Bahçelinin başlattığı askıda ekmek projesine destek vereceklerini söyledi.
Kaya, “Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli dün bir kez daha halkın yanında olduğunu ispatlamış durumdadır. Malum ekmeğe gelen yüzde 15lik zammı çok bularak fakir fukaranın belini bükeceğinden emin olduğu için teşkilatlara bir çağrıda bulunmuştu. Genel Başkanımız tam bir halk adamıdır çağrıda bulunurken askıda bir aile kendi evine iki ekmek alırken bir ekmek parası ,iki ekmek parası veya maddi durumu iyiyse 3-4 ekmek parası da fırıncıya vererek ekmek almaya gücü yetmeyen vatandaşlarımıza katkıda bulunmak için bir kampanya başlatmıştır. MHP Yeşilyurt ilçe Başkanı ve ilçe teşkilatı olarak Genel Başkanımızın talimatlarına uyarak Yeşilyurt fırıncılar odasıyla görüşüp fırıncılarla askıda ekmek projesini başlatmış olacağız. En kısa zamanda fırıncılar odası başkanı ile görüşme yapacağım. İnşallah halkımız duyarlı olacaktır. Ve maddi durumu iyi olan arkadaşlarımız bulundukları mahallenin fırınlarında böyle bir katkı vereceklerine inanıyorum. Bunun üzerinde titizlikle duracağız” diye konuştu. ,

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık