Mhpli Fendoğlundan Yeni Malatyaspor Kampına Ziyaret

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, Süper Lig ekiplerinden Evkur Yeni Malatyaspor kampını ziyaret ederek, futbolcular ve teknik heyetle sohbet etti.

Mhpli Fendoğlundan Yeni Malatyaspor Kampına Ziyaret
  • 15 Temmuz 2018, Pazar 17:13
MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, Süper Lig ekiplerinden Evkur Yeni Malatyaspor kampını ziyaret ederek, futbolcular ve teknik heyetle sohbet etti.
Spor Toto Süper Lig 2018-2019 Lefter Küçükandonyadis sezonuna hız kesmeden hazırlık yapan sarı- kırmızılılar, Topuk Yaylasında 2nci etap kamp çalışmalarına devam ediyor. Kamp yapılan tesise giden MHPnin Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu futbolcular ve teknik heyet tarafından karşılandı. Fendoğlu, sarı- kırmızılılara, başarılar diledi ve sohbet etti. Teknik ekipte bulunan Hakan Çalışkan, futbolculara MHPli Fendoğlunun ziyaret ettiğini, Yeni Malatyasporun bundan sonra ki süreçte her zaman yanında olacağını belirterek, Bizde kendisinin bu samimi ziyaretinden dolayı bize şeref ve onur verdi. Tekrar sizlerin adına teşekkür ediyorum dedi.
MHPli Fendoğlu da futbolcular ve teknik heyete geçen sezon ligde kaldıkları için teşekkür ederek, Bu sene 27nci dönem Milliyetçi Hareket Partisi Malatya milletvekili olarak aranızdayım. Eski futbolcuyum, Malatyasporda da futbol oynadım. 1986-1992 yılları arasında genel kaptanlığını yaptım kulübün. Efsanevi kadroda namağlup şampiyonlukta da payım var. Spora olan bakış açım, çok farklı. Özellikle bu meclisin yoğun döneminde gelmek istedim. Tabi 1inci kamp dönemi dağıldığı için gelmedim yoksa orada da sizlere gelecektim. Nasip bugüneymiş. Bugünden itibaren şahsım ve partim adına, Malatya adına hepinize hem şahsi hem de takım olarak sıkıntılarının ve dertlerinin yanında olacağımın Erol hocamın önünde söz veriyorum. Rahatlıkla arayabilirsiniz beni. Telefonum kulüpte var, hocamda var, hakan hocamda da var. Malatyasporun hakkını, haklarını en iyi şekilde savunacağımdan da emin olabilirsiniz. Bundan sonra Malatyasporun sesi Allah nasip ederse ben olacağım inşallah diye konuştu.
Ardından MHPli milletvekili Fendoğlu, sarı- kırmızılı futbolculardan Sadık Çiftpınar, Adem Büyük, Azubuike ve Murat Akçaya tatlı ikram etti. Daha sonra Teknik ekip ve futbolcular, MHPli Fendoğluyla toplu fotoğraf çekindi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık