Mhpden Vatandaşa Aşure İkramı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Niğde İl Başkanlığı Muharrem Ayı olmasından dolayı geleneksel olarak yapılan aşure günü kapsamında vatandaşlara aşure ikramı yaptı.

Mhpden Vatandaşa Aşure İkramı
  • 22 Eylül 2018, Cumartesi 16:49
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Niğde İl Başkanlığı Muharrem Ayı olmasından dolayı geleneksel olarak yapılan aşure günü kapsamında vatandaşlara aşure ikramı yaptı.
Ömer Halisdemir Meydanında düzenlenen aşure etkinliğinde konuşan MHP Niğde İl Başkanı Cumali İnce, gerek muharrem ayı gerekse aşure insanlık tarihinin başlangıcından itibaren birbirinden önemli olayları ve mucizeleri içinde barındırdığını söyledi.
İnce: “ Kudsiyeti pek çok olayla desteklenmiş Muharrem ayı ve Aşure gününe özgü bir olay daha var ki: her aklımıza gelişte bizleri gönülden yaralamakta derin üzüntüye sokmaktadır. Hz Peygamberimizin torunu Allahın aslanı Hz. Alinin evladı Ehli beytin sultanlarından Hz. Hüseyinin hicretin 61. Yılında Sinan bin Enes isimli münafık tarafından kerbelada tarifi mümkün olmayacak vahşetle şehit edilmesi muharrem ayına ve aşure gününe ayrı bir önem vermiştir. Milli birliğimizi artırıcı nitelikte mezhep farklılıklarına saygılı olmak birbirimize daha saygılı olmak birbirimize daha hoşgörülü davranarak toplumsal menfaatlerimizin yaşatılması açısından oldukça önemli görülmektedir. Ancak bu şekilde bir olacağımız. Diri olacağımız ve iri olacağımız unutulmamalıdır” diye konuştu.
Üzerinde ay yıldız olan aşureye vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. MHPnin yeni il başkanı Cumali İnce eliyle vatandaşlara aşure ikram etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık