Mhp Ordu Milletvekili Enginyurt, Ünye Teşkilatıyla Buluştu

MHP Ünye İlçe Teşkilatı yerel seçim öncesi parti yönetimi ve MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt ile bir araya geldi.

Mhp Ordu Milletvekili Enginyurt, Ünye Teşkilatıyla Buluştu
  • 28 Ekim 2018, Pazar 14:43
MHP Ünye İlçe Teşkilatı yerel seçim öncesi parti yönetimi ve MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt ile bir araya geldi.
Atatürk Parkı Sosyal Tesislerinde düzenlenen programda konuşan MHP Ünye İlçe Başkanı Hacı Demir, Yerel seçimin yaklaştığı şu günlerde bizleri yalnız bırakmayan davamıza gönül veren arkadaşlarımıza ve vekilimize teşekkür ediyoruz. Bu gün burada sizlerle birlikteliğimizi sağlayan MHP çatısı altında olan bütün kardeşlerimize önümüzdeki yerel seçim hayırlı uğurlu olsun diliyorum dedi.
MHP Ordu İl Başkanı Köksal Yılmaz, Bizler 24 Haziran seçimlerinden sonra Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatı olarak Ordumuzun 19 ilçesinde gezilmedik kapı bırakmadık. Yerel seçimlerin yaklaştığı şu günlerde yine aynı kararlılıkla 19 ilçemizi mahalle mahalle dolaşarak yerel seçimlerde en az 12 ilçeye partimizin gücünü koyacak ve Türkiye genelinde MHPyi güçlendirecektir diye konuştu.

Ekonomik savaşta en çok MHP mücadele etmiştir
MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt ise, “Bizler Ocak 2018 tarihinde Milliyetçi Hareket Partisi olarak liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Türkiye uçuruma gittiğini ve dış güçlerin hedefi haline geldiğini söylemişti. Bizler bu günlerde ülkenin birlik ve beraberliği için bir olmalıyız diyerek Cumhurbaşkanı adayını Recep Tayyip Erdoğan diye ilan etmiş ve 24 Haziran seçimlerine kadar Türk milliyetçileri olarak AK Partililerden daha fazla mücadele içerisinde olduk. 24 Haziran seçimlerinden sonra Amerika başta olmak üzere Türkiyenin ekonomisine karşı savaş açtılar. Bu günkü bu duruma bakıldığında Devlet Bahçelinin ne kadar haklı olduğunu bir kez daha görmüş olduk. 24 Haziran seçimleri sonrası 2023 hedeflerine kadar liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Cumhur ittifakına sadık kalarak 2023 yılına kadar ittifakın devam edeceğini söyledi. Cumhurbaşkanımız dolarlarınızı bozdurun dedi, bizler parti olarak dolarlarımızı bozdurduk. Amerikan ürünü cep telefonlarını almayın dedi, bizler o telefonları bıraktık. Şahsi olan bütün problemlerimizi bir kenara bırakıp ülkemizin birlik ve bütünlüğü için cumhurbaşkanımızın ağzından çıkan her kelimesine uyarak bizlerde ülkemiz üzerine oynanan bütün oyunlara karşı durduk dedi.

Kürdistan hayallerini başlarına yıktık
24 Haziran seçimlerinde yapılan ittifakın birilerinin hayallerini yıktığını söyleyen Cemal Enginyurt, 24 Haziran seçimlerinden sonra ortaya çıkan ülkemizdeki birlik ve beraberlik Amerikayı rahatsız ederek kurmuş olduğu Kürdistan hayaline bizler bir tekme atmış olduk. Çünkü Barzaniyle beraber yandaşlarına kurduracağı Kürdistan, Devlet Bahçeli ve Recep Tayyip Erdoğanın birlikteliği ile bozulmuş ve buna asla müsaade edilmemiştir. Afrinde PKK terör örgütüne Kürdistan kurduracaklardı. Ama liderimiz Devlet Bahçeli gerekirse 10 bin Bozkurtumla Afrine girerim diyerek Recep Tayyip Erdoğanla birlikte Afrin yerle bir edilmiş 5 bin PKKlı kazdığı kuyulara gömmüştür” dedi.

Fındık için mücadele eden MHPdir
Fındık konusunda en çok Milliyetçi Hareket Partisinin mücadele ettiğini söyleyen Enginyurt, “Bugün evine ekmek götüremeyen çocuğuna bir ayakkabı alamayan Ordulu, Giresunlunun ve Karadenizlinin hakkını istedik. Ama Cumhurbaşkanımıza fındığın durumunu anlatmayan vekillerin olduğunu söyledik. Bizler fındık mücadelesine devam ettiğimiz gibi, bugün çıkmış birileri kendi mücadelesiymiş gibi fındığın hakkını vatandaşımıza kazandırdık diyerek bunları vatandaşa yutturmaya çalışıyorlar. Soruyoruz, Orduda ilçelerde milleti tek tek dolaşarak fındık için kaç defa mücadele ettiğinizi gösterdiniz dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık