Mhp İl Başkanı Avşardan Akçadağa Ziyaret

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, Akçadağ ilçesine ziyaret gerçekleştirdi.

Mhp İl Başkanı Avşardan Akçadağa Ziyaret
  • 27 Eylül 2018, Perşembe 12:10
MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, Akçadağ ilçesine ziyaret gerçekleştirdi.
Avşar, Akçadağ ziyaretinde MHP Akçadağ İlçe Başkanı Cahit Zafer Leventoğluna ilçe başkanlığı sürecinde göstermiş olduğu çalışmasından ötürü, plaket takdimi yaptı. MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar ziyarette Akçadağ teşkilatını ziyaret ederek, ilçe hakkında bilgi aldı. Başkan Avşar, “Bu bir bayrak değişimidir. Bu zamana kadar bayrağı başarı ile sürdüren Cahit Zafer Leventoğluna teşekkür ediyorum. Bu dava şehit kanlarıyla kurulmuş ve dualı bir partidir. Bu davaya hizmet eden herkes bizim başımızın tacıdır. Yerel seçimler öncesi bilindiği gibi 5 ilçede değişikliğe gittik. Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli ve Genel Başkan Yardımcımız E.Semih Yalçın Beyefendilerinin emirleri ile bir kan değişimine gittik. Biliyorum ki görevden alınan ve göreve yeni tevdi edilen Başkanlarımız yerel seçimler öncesi canla başla çalışacaklardır. Bu dönem Akçadağdan beklentilerimiz fazladır. Akçadağ belediyesini almak yönünde ilçe teşkilatımız ile birlikte el birliği ile çalışmalarımızı yürüteceğiz ifadelerini kullandı.
MHP Akçadağ eski ilçe başkanı Cahit Zafer Leventoğlu ise, “Başkanımızın da dediği gibi, bu bir bayrak yarışıdır. Ve bu bayrağı üç hilalimizi artık Kenan Güde başkanımız Akçadağda dalgalandıracaktır. Bizim davamızda küskün olmaz. Kimseye kırgın değilim. Bu saatten sonrada gücümün yettiği kadar çalışmalarımı sürdüreceğim” şeklinde konuştu.
MHP Akçadağ İlçe Başkanı Kenan Güde de, Uzun yıllardan beli Türkiyenin en asil partisine Milliyetçi Hareket Partisine gönülden yürekten hizmet etmenin onurunu ve gururunu yaşadım. Akçadağ ilçemiz her zaman MHPnin yanında yer almıştır. Malatyanın büyük bir nüfusunu oluşturan bir ilçenin başkanı olarak görev almam sorumluluğumu daha çok artırmıştır. Bu asil Görevi bana ve arkadaşlarıma veren Bilge liderim Dr. Devlet Bahçeli bey baş da olmak üzere , İl Başkanımız R.Bülent Avşara ve bizlere bu bayrağı devreden Cahit Zafer Leventoğluna teşekkür ediyorum” dedi.
MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar daha sonra emeklerinden dolayı eski ilçe başkanı Leventoğluna teşekkür plaketi verdi. Başkan Avşar, teşkilat ziyaretinden sonra, Akçadağ esnafları ile bir araya gelerek sorunları yerinde dinledi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık