Mhp Genel Başkanı Bahçelinin Çağrısına Kırşehirden Destek

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçelinin ekmek fiyatındaki artışa dikkat çekerek başlattığı askıda ekmek çağrısına MHP Kırşehir teşkilatı destek verdi.

Mhp Genel Başkanı Bahçelinin Çağrısına Kırşehirden Destek
  • 27 Temmuz 2018, Cuma 16:04
MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçelinin ekmek fiyatındaki artışa dikkat çekerek başlattığı askıda ekmek çağrısına MHP Kırşehir teşkilatı destek verdi.
MHP İl Başkanlığı Terme Caddesinde bir fırınla anlaşarak MHP liderinin çağrısına destek oldu. Başlatılan kampanyaya Kırşehir halkını davet eden MHP İl Başkanı Arif Ekici, kurulacak bir kasada ekmeklerin olacağını ve ihtiyaç sahiplerinin de oluşturulan alandan ekmek alacağını söyledi.
Parti teşkilatı ile gittiği fırında kampanyaya destek olan İl Başkanı Arif Ekici, Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçelinin askıda ekmek uygulamasını Kırşehirde Terme Caddesinde başlattık. Allah, izin verirse komşusu açken tok yatan bizden değil diyen bir dinin temsilcileri olarak bir ekmek dahi alamayanlara katkı olsun başlattığımız kampanyaya bütün Kırşehirlileri davet ediyoruz. Fırıncı kardeşimiz bir kasa kuracak kasada ekmekler bulunacak. Bu ekmekleri askıya çıkaracağız ve ihtiyaç sahipleri askıdan alacak. Burada fırıncı arkadaşımıza da çok büyük görev düşüyor. Çünkü gerçekten ihtiyaç sahiplerimize ulaşmamız gerekiyor. Bunun için fırıncı kardeşimize Kırşehir İl Teşkilatı İl Başkanı olarak ilçe başkanımız, kadın komisyonu başkanlarımız olarak önce ben 100 lira vererek 100 ekmek ile başlatmak istiyorum. İnşallah Terme Caddesinde biz başlattık. Ankara Caddesinde bir başka arkadaşımız Lise Caddesinde bir başka arkadaşımız başlatarak bir ekmek dahi alamayanlara bir fırsat tanırız. Bunun için bu kampanyayı başlatan Genel Başkanımıza çok çok teşekkür ediyoruz. Kimsesizlerin kimsesi oldu. Bunun için ben burada bu duyarlılığı gösteren fırıncı kardeşimize de Kırşehirli yardımseverlere de teşekkür ediyorum, hepinizden Allah razı olsun dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık