Mhp Doğanyol İlçesinde Seçim Startını Verdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanlığı, seçim startını Doğanyol ilçesinde verdi.

Mhp Doğanyol İlçesinde Seçim Startını Verdi
  • 28 Ekim 2018, Pazar 13:14
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanlığı, seçim startını Doğanyol ilçesinde verdi.
MHPli Behsat Karakaya, Doğanyol Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı.
MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu Doğanyol ilçesinde esnaf ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerini ziyaret ederek sorunlarını dinledi.
Ziyarette konuşan Fendoğlu, “Doğanyol MHP için önemli bir ilçemizdir. Bundan sonra da daha iyi olacak. Bizim bu gün buraya gelmemizin yegane sebeplerinden bir tanesi de MHP olarak Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde Doğanyol ilçemizde seçim stat vermektir. 2019 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde hazır olan partilerden bir tanesi partilerden birisi MHPdir. Tüm birimlerimizle İl Başkanımız, ilçe başkanlarımızla birlikte, seçimlere hazırız. 5 Kasımda seçimler yapılacak desinler MHP olarak seçimlere hazırız sandıktaki müşavirlerimiz ve tüm birimlerimizler hazırız. Bu noktada, geçmiş yıllarda çok büyük emeği geçmiş güzel çalışmalara imza atmış, Doğanyolda 15 yıla yakın bir başkanlık yapmış, iyisiyle kötüsüyle herkesin takdirini kazanmış, büyük küçük demeden herkesin sevgisini kazanmış sevgili Behsat Karakaya başkan aday adaylığı için başvurusunu yapmıştır. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.
Ülkenin milliyetçi muhafazakar yönetimlere ihtiyacı olduğunu aktaran Fendoğlu, “Şartlar bunu gösteriyor. İttifakın devam ettiğini söyleyebilirim. Geçen yerel yönetimlerle ilgili belki yanlış anlatılma olabilir. Yerel yönetimlerde ittifak yok yani herkes bulunduğu bir ilçede kendi adayını seçecek ama resmin büyük kısmında yukarıda Cumhur İttifakı devam ediyor” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık