MHP, 402 belediye başkan adayını açıkladı

MHP Genel Başkan Yardımcısı Durmaz, yerel seçimlerde MHP listelerinden aday gösterilecek belediye başkan adaylarını açıkladı

MHP, 402 belediye başkan adayını açıkladı
  • 30 Aralık 2018, Pazar 18:44

MHP, 31 Mart 2019'da yapılacak mahalli idareler seçimlerde belediye başkanlığına aday göstereceği isimleri açıkladı. Adaylar arasında 15 il, 3 büyükşehir, 190 ilçe ve 194 belde belediyesi 402 adayı belli oldu.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde MHP listelerinden aday gösterilecek belediye başkan adaylarını açıkladı.

Durmaz yaptığı yazılı açıklamada, "Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi seçim komisyonunun yapmış olduğu değerlendirme ve Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey’in onayları sonucunda 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde bugün kesinleşen Belediye Başkan Adaylarımızın listesi aşağıdadır" dedi.

Büyükşehir ilçe belediye başkan adayları ise İstanbul Beşiktaş Serkan Toper, İstanbul Maltepe Ahmet Baykan, İstanbul Silivri Volkan Yılmaz olarak açıklandı.

MHP daha önce de 3'ü büyükşehir, 31'i il, 22'si büyükşehir ilçe, 117'si ilçe ve 75'i belde olmak üzere 248 belediye başkan adayını açıklamıştı.

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık